Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 5 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα 5 Αυγούστου

Ζώδια

Κριός

Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο θα κάνει πιο άνετη και όμορφη την καθημερινότητά σας έως τις 30/8, ένα διάστημα που θα απολαύσετε τα μικρά πράγματα της ζωής, ακόμα και την τάξη και την καθαριότητα. Βελτίωση επίσης στις συνθήκες στο χώρο δουλειάς, απόλαυση της εργασίας σας. Φλερτ στη δουλειά. Εύνοια ακόμα σε θέματα υγείας και διατροφής.

Ταύρος

Ευεργετική για το ζώδιό σας και για την αισθηματική σας ζωή θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ' τη Παρθένο από σήμερα έως τις 30/8, ένα διάστημα με αρκετές κατακτήσεις και με ωραίες στιγμές έρωτα, διασκέδασης και καλοκαιρινών δραστηριοτήτων. Η γοητεία και η λάμψη σας απογειώνονται. Βελτίωση στις σχέσεις με τα παιδιά. Ωραία δημιουργικότητα.

05/08/2016

Δίδυμοι

Αλλάζει σήμερα ζώδιο η ευμενής Αφροδίτη και θα ευεργετήσει θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων έως τις 30/8, ένα διάστημα που θα βελτιωθούν οι οικογενειακές σας σχέσεις. Ιδανική περίοδος για ενασχόληση με το σπίτι και για διακόσμηση - αγορά όμορφων πραγμάτων. Περισσότερη γαλήνη και ισορροπία συναισθηματική. Ωραία ιδιωτική και οικιακή ζωή.

Καρκίνος

Η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης θα γλυκάνει τον τρόπο που επικοινωνείτε και γράφετε, κάτι που θα έλκει τους άλλους κοντά σας, έως τις 30/8. Ένα διάστημα επίσης με όμορφες βόλτες και ταξιδάκια, με φλερτ και ωραίες συναντήσεις και γνωριμίες. Βελτίωση στις συγγενικές σχέσεις. Περισσότερη ειρήνη νου. Πληροφόρηση για θέματα ομορφιάς, μόδας, σχέσεων.

Λέων

Φεύγει η ευμενής Αφροδίτη απ' το ζώδιό σας, αφού πρώτα σάς έφερε τα δώρα της αγάπης, της ειρήνης και της ομορφιάς απ' τις 12/7. Τώρα θα ευεργετήσει τα οικονομικά σας έως τις 30/8, ένα διάστημα με βελτίωση εσόδων αλλά και με πολύ ωραίες αγορές. Μια εποχή επίσης που θα απολαύσετε πλήρως τη ζωή, τις αισθήσεις, το καλό φαγητό, τη φύση, την ηρεμία.

Παρθένος

Στο ζώδιό σας μπαίνει σήμερα η γλυκιά Αφροδίτη και θα ομορφύνει πολύ τη διάθεση και την εμφάνισή σας έως τις 30/8, ένα διάστημα που θα έλκετε τους άλλους κοντά σας σαν μαγνήτης. Αρκετό φλερτ, ενώ είναι περίοδος νέων σχέσεων και συνεργασιών. Ιδανική εποχή για ενασχόληση με την εμφάνισή σας και για ψώνια.

Ζυγός

Το πέρασμα της Αφροδίτης απ' τον τελευταίο σας οίκο από σήμερα έως τις 30/8, σας βάζει σε μια περίοδο απολογισμών και κλεισίματος κύκλων σε σχέσεις και συνεργασίες, κάτι που μπορεί να μη γίνει και πολύ εύκολα. Πιθανές κρυφές ή ανεκπλήρωτες σχέσεις. Ωστόσο θα φέρει βελτίωση στον ύπνο η διέλευση αυτή, ενώ ευνοεί θέματα καλλιτεχνικά.

Σκορπιός

Υπόσχεται όμορφες στιγμές με τις παρέες σας η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, η οποία έως τις 30/8 θα φέρει αρμονία στις φιλικές σας σχέσεις και θα περάσετε καλά με φίλους και γνωστούς, ενώ είναι πιθανές και ερωτικές γνωριμίες μέσα από παρέες ή μέσα από ομάδες και συλλόγους. Διαδικτυακά φλερτ. Το μέλλον δείχνει πιο όμορφο.

Τοξότης

Θα βελτιώσει την κοινωνική κι επαγγελματική σας εικόνα η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης από σήμερα έως τις 30/8, ένα διάστημα στο οποίο θα γίνετε πιο αγαπητοί στο κοινό. Επίσης θα είναι εποχή νέων συνεργασιών, ενώ βελτιώνονται οι σχέσεις σας με άτομα εξουσίας. Πιθανά και φλερτ με ανθρώπους απ' τον επαγγελματικό χώρο.

Αιγόκερως

Ωραία για το ζώδιό σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ' την Παρθένο από σήμερα έως τις 30/8, ένα διάστημα με όμορφα ταξίδια, εμπειρίες και περιπέτειες, και με ερωτικές κατακτήσεις στα ταξίδια ή με φλερτ με ξένους. Σίγουρα απογειώνεται η γοητεία σας. Εύνοια επίσης σε θέματα νομικά – πιθανοί καλοί συμβιβασμοί.

Υδροχόος

Θα ομορφύνει η ερωτική σας ζωή με την αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης από σήμερα έως τις 30/8, ένα διάστημα που η συναισθηματική ανταλλαγή με τον σύντροφο θα γίνει πιο βαθιά, ισορροπημένη και ικανοποιητική. Παράλληλα θα ευνοηθούν θέματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, διατροφής κλπ, ενώ θα ενισχυθεί το εισόδημά σας με χορηγίες κλπ.

Ιχθύες

Πολύ ωραία για την κοινωνική σας ζωή και τις σχέσεις σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ' την Παρθένο από σήμερα έως τις 30/8, ένα διάστημα με όμορφες συναντήσεις, με νέους δεσμούς και συνεργασίες, και με περισσότερη ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις. Γνωρίζετε ανθρώπους γοητευτικούς και υπάρχει όμορφη συναισθηματική ανταλλαγή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being