Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 28 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα 28 Ιουλίου

Ζώδια

Κριός

Οι δύσκολες όψεις της Σελήνης σήμερα μπορεί να προκαλέσουν κάποιους ανταγωνισμούς, τόσο για οικονομικά θέματα, όσο και στα ερωτικά. Προσοχή σε ταλαιπωρίες και άγχη σε πληρωμές, αγορές και άλλες συναλλαγές. Απ' το βραδάκι θα μεταβληθεί το κλίμα, θα γίνει πιο ανάλαφρο κι επικοινωνιακό, και θα έχετε την ευκαιρία για βόλτες, συναντήσεις, ταξιδάκια.

Ταύρος

Η Σελήνη απ' το ζώδιό σας σήμερα σχηματίζει δύσκολες όψεις, γι' αυτό θα πρέπει να προσέξετε τους ανταγωνισμούς και τους εγωισμούς, κυρίως μέχρι και το απόγευμα, ενώ η επικοινωνία δεν είναι στα καλύτερά της – επικρατεί ισχυρογνωμοσύνη. Το βραδάκι αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και το κλίμα θα γίνει πιο ήρεμο – ευκαιρίες απόλαυσης των αισθήσεων.

Δίδυμοι

Πιθανόν να υπάρξουν κάποια παρασκήνια σήμερα ή μπορεί να ταλαιπωρηθείτε για το κλείσιμο ορισμένων θεμάτων, ενώ και στις μετακινήσεις  και στην επικοινωνία ίσως υπάρξουν πρόσκαιρα εμπόδια, κυρίως μέχρι και το απόγευμα. Το βραδάκι η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας και σας κάνει πιο θετικούς, ζωηρούς, εξωστρεφείς, ενώ σας ωθεί σε πρωτοβουλίες.

Καρκίνος

Σήμερα χρειάζεται μια προσοχή σε εντάσεις κι ανταγωνισμούς, κυρίως στα ερωτικά, στις φιλίες αλλά και γύρω από οικονομικά θέματα, λόγω των δύσκολων όψεων της Σελήνης μέχρι και το απόγευμα. Το βραδάκι αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και θα έχετε την ευκαιρία για την υπόλοιπη μέρα να χαλαρώσετε, να ησυχάσετε και να ασχοληθείτε με τέχνη ή πνευματικότητα.

Λέων

Λόγω των δύσκολων όψεων της Σελήνης σήμερα, θα πρέπει να προσέξετε την ξεροκεφαλιά και τους ανταγωνισμούς, ενώ η επικοινωνία γίνεται αρκετά εγωιστικά και με προβλήματα. Εντάσεις μπορεί να προκληθούν με την οικογένεια ή με άτομα εξουσίας. Απ' το βραδάκι μεταβάλλεται το κλίμα και θα έχετε την ευκαιρία για συναντήσεις με τις παρέες σας.

Παρθένος

Εάν ταξιδεύετε ή μετακινείστε σήμερα χρειάζεται μια προσοχή σε ταλαιπωρίες, λόγω των δύσκολων όψεων της Σελήνης, ενώ δεν λείπουν και κάποια παρασκήνια, κυρίως μέχρι και το απόγευμα. Προσοχή και στις επικοινωνιακές και ιδεολογικές εντάσεις. Το βραδάκι θα αλλάξει το κλίμα, καθώς η Σελήνη θα περάσει σε άλλο ζώδιο, ενώ θα σας αναδείξει κοινωνικά.

Ζυγός

Μέχρι και το απόγευμα οι δύσκολες όψεις της Σελήνης προκαλούν κάποιους ανταγωνισμούς και παρασκήνια, ερωτικά ή οικονομικά, ενώ χρειάζεται προσοχή σε ταλαιπωρίες σε οικονομικές συναλλαγές. Το βραδάκι που η Σελήνη μπαίνει στο ανάλαφρο ζώδιο των Διδύμων η διάθεση γίνεται αισιόδοξη, ενώ θα τονιστεί ο τομέας των ταξιδιών και της μάθησης.

Σκορπιός

Δεν λείπει ο εκνευρισμός σήμερα, κυρίως μέχρι και το απόγευμα, καθώς οι δύσκολες όψεις της Σελήνης ανεβάζουν τον εγωισμό και την ξεροκεφαλιά. Προσοχή σε εντάσεις και κακή επικοινωνία με τον σύντροφο και με άτομα εξουσίας. Προσοχή και σε μικροατυχήματα. Το βραδάκι θα μεταβληθεί το κλίμα, γίνεται μεν πιο εσωστρεφές αλλά και πιο ερωτικό.

Τοξότης

Κάποιες λεπτομέρειες και ορισμένα καθημερινά θέματα μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν σήμερα με τις δύσκολες όψεις της Σελήνης, ενώ και στα ταξίδια ίσως υπάρξουν πρόσκαιρα προβλήματα. Επίσης προσέξτε τις εντάσεις στη δουλειά, και κάποια παρασκήνια. Το βραδάκι μεταβάλλεται το κλίμα και θα έχετε την ευκαιρία για κοινωνική ζωή, με συναντήσεις και γνωριμίες.

Αιγόκερως

Προσέξτε τους ανταγωνισμούς και τις εντάσεις σήμερα, κυρίως με φίλους αλλά και στα ερωτικά ή με τα παιδιά, λόγω των δύσκολων όψεων που σχηματίζει η Σελήνη, οι οποίες μέχρι και το απόγευμα προκαλούν έναν εκνευρισμό. Δεν λείπουν και οικονομικές ταλαιπωρίες. Απ' το βραδάκι θα έχετε την ευκαιρία για τακτοποίηση κι ενασχόληση με λεπτομέρειες.

Υδροχόος

Βγάζουν τον εγωιστή και ξεροκέφαλο εαυτό σας στην επιφάνεια σήμερα οι δύσκολες όψεις της Σελήνης, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις συγκρούσεις με άτομα εξουσίας αλλά και με τους δικούς σας. Δεν λείπουν τα επικοινωνιακά προβλήματα γενικά. Το βραδάκι όμως η διάθεση αλλάζει και θα έχετε την ευκαιρία για εξόδους, φλερτ και παιχνίδι.

Ιχθύες

Η επικοινωνία, οι μετακινήσεις και τα ταξίδια ίσως παρουσιάσουν προβλήματα σήμερα με τις δύσκολες όψεις της Σελήνης, κυρίως μέχρι και το απόγευμα, ενώ και κάποιες συναλλαγές μπορεί να εμποδιστούν. Και στο χώρο εργασίας πιθανά προβλήματα. Όμως το βραδάκι θα ησυχάσει το κλίμα, ενώ θα απολαύσετε το σπίτι και την οικογένειά σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being