Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ανανέωση Πιστοποίησης Ποιότητας ISO για το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ

Ανανέωση Πιστοποίησης Ποιότητας ISO για ...

Μία ακόμα επιτυχία για το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα της Πάτρας

Το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ διαθέτει Πιστοποίηση Ποιότητας για τις υπηρεσίες του στο χώρο της εκπαίδευσης από το 2012, ως το πρώτο Ι.ΙΕΚ στη Δυτική Ελλάδα. Πρόσφατα όμως εγκρίθηκε –για τρίτη συνεχόμενη φορά- η ανανέωση αυτής της Πιστοποίησης.  Και αυτή η ανανέωση ήρθε να προσθέσει μία ακόμα διάκριση για το Ι.ΙΕΚ της Πάτρας και έναν ακόμα λόγο στα στελέχη του να είναι περήφανα για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους σπουδαστές τους.

Πρόκειται για την πιστοποίηση ISO 9001:2009, ένα Διεθνές Πρότυπο Διαχείρισης της Ποιότητας, εφαρμόσιμο από επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως τύπου, μεγέθους και του προϊόντος ή της υπηρεσίας που παρέχουν και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, προσαρμοσμένο στις διαδικασίες / διεργασίες της κάθε επιχείρησης. Οι βασικότερες αρχές του προτύπου είναι η πελατοκεντρική του πολιτική (δηλαδή η στόχευση των διεργασιών της εταιρείας στις απαιτήσεις του πελάτη), η εμπλοκή του προσωπικού σε όλα τα στάδια διεργασιών της εταιρείας και η διαρκής βελτίωση των παρεχομένων από την επιχείρηση υπηρεσιών.

Η εξασφάλιση αυτής της ανανέωσης για το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ εγγυάται –μεταξύ άλλων- την αποτελεσματική λειτουργία του με έμφαση στην κατανόηση των αναγκών του πελάτη, την προσφορά υπηρεσιών σε υψηλά και σταθερά επίπεδα ποιότητας καθώς και την ανάπτυξη της επικοινωνίας και του ομαδικού πνεύματος εργασίας ανάμεσα στα μέλη του προσωπικού. Η ανανέωση αφορά την επιτυχημένη εφαρμογή του συστήματος ποιότητας και την προσαρμογή στις νέες απαιτήσεις της επιχείρησης για την ποιοτικότερη και πλέον ολοκληρωμένη παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως εκτός από το υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό δυναμικό, την ποιότητα των σπουδών και τη γκάμα των προσφερόμενων τομέων και ειδικοτήτων, το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ διαθέτει –σταθερά και διαχρονικά- τις πιστοποιήσεις, τις διακρίσεις και τα εχέγγυα εκείνα που το καθιστούν μία βέβαιη επιλογή σπουδών. Η επαγγελματική εξέλιξη των σπουδαστών του και οι κορυφαίες συνεργασίες του, με πιο πρόσφατη την αποκλειστική εκπροσώπηση του Πανεπιστημίου Neapolis στην Πάφο της Κύπρου για την Πελοπόννησο και τα Ιόνια νησιά αποδεικνύουν περίλαμπρα την αφοσίωση στην εκπαίδευση.

Σημειώνεται –για ιστορικούς λόγους- πως ήταν τον Δεκέμβριο του 2012 που το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ έγινε το πρώτο ίδρυμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης που αποδεδειγμένα εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 9001:2008 στη Δυτική Ελλάδα.

8 ΤΟΜΕΙΣ – 8 ΚΕΙΜΕΝΑ – ΓΙΑ LANDING PAGES

Τομέας Πληροφορικής

Πληροφορική: Μια επιστήμη συνώνυμη με το μέλλον, που ξεπερνάει τον εαυτό της με φρενήρεις ρυθμούς, καθημερινά. Ανοίγει δρόμους, προοπτικές και προσφέρει ποικίλες ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης.

Τα Ι.ΙΕΚ Βέργη προτείνουν τις πλέον σύγχρονες σπουδές σε περιζήτητους εξειδικευμένους κλάδους της: Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών, Τεχνικός Η/Υ, Τεχνικός Λογισμικού Η/Υ και Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (Πολυμέσα/ Web Designer - Developer /Video Games).

Τομέας Οικονομίας και Διοίκησης

Στην παγκοσμιοποιημένη κοινωνία του 21ου αιώνα που οι διοικητικές και οικονομικές αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται με βάση την εξειδικευμένη γνώση, το Ι.ΙΕΚ Βέργη προσφέρει γενικές σπουδές Οικονομίας και Διοίκησης, καθώς και τις αντίστοιχες σπουδές στους επιμέρους τομείς (Αθλητισμός, Ναυτιλία, Τουρισμός, Πολιτισμός, Υγεία, Μεταφορές).

Σπουδές που βάζουν τις βάσεις για μια καριέρα ως στέλεχος Εμπορίας, Διαφήμισης, Marketing, Logistics, Mηχανογραφημένου Λογιστηρίου, Φοροτεχνικού Γραφείου, Στατιστικών Ερευνών και Δημοσκοπήσεων, Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας, Χρηματοοικονομικών και Ασφαλιστικών Εργασιών, Κοστολόγησης, ακόμα και Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα της Αγροτικής Οικονομίας.

Τομέας Μηχανολογίας

Σπούδασε Τεχνικός Μηχανικός Θερμικών Εγκαταστάσεων,  Μηχανικός Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου, Τεχνικός Εγκαταστάσεων ψύξης αερισμού και κλιματισμού, Τεχνικός Μηχανοτρονικής ή Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Στο Ι.ΙΕΚ Βέργη η Μηχανολογία αντιμετωπίζεται ως τομέας που μπορεί να εξασφαλίσει λαμπρό επαγγελματικό μέλλον, γι’ αυτό και προσφέρονται οι επιμέρους κλάδοι που στην Ελλάδα και την Ευρώπη των ημερών μας παρουσιάζουν αυξημένη ζήτηση και απαιτούν συγκεκριμένες γνώσεις.

Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών

Πολλές οι εφαρμοσμένες Τέχνες, πάμπολλα τα μυστικά τους και απαραίτητη η εργαστηριακή προσέγγιση. Στο Ι.ΙΕΚ Βέργη εξασφαλίζονται όλα: και σύγχρονα εργαστήρια για κάθε τέχνη, και σύγχρονη γνώση και εμβάθυνση στα μυστικά και τις ιδιαιτερότητες και πτυχία σε μια μεγάλη γκάμα εφαρμοσμένων τεχνών.

Ιδού και η ενδεικτική λίστα: Φωτογραφία, Ζωγραφική Τέχνη, Μεταλλοτεχνία, Χαρακτική, Τέχνη τοιχογραφίας, Κεραμική, Τέχνη ψηφιδωτού, Εσωτερική αρχιτεκτονική διακόσμηση, Σχεδιασμός αντικειμένων, Μουσική τεχνολογία, Εικονοληψία, Ηχοληψία, Μοντάζ, Λογοτεχνική Μετάφραση,  Διόρθωση και Επιμέλεια Κειμένων, Δημιουργική Γραφή, Τέχνη σκίτσου, Εικονογραφία, Γραφικά, Κινούμενη Εικόνα, Ηλεκτρονική Σχεδίαση Γραφημάτων, Υποκριτική τέχνη θεάτρου και κινηματογράφου, Σεναριογραφία, Σκηνοθεσία, Σκηνογραφία, Ενδυματολογία, Εφαρμοσμένες τέχνες χορού, Μουσική και Τραγούδι, Γραφιστική Εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων, Συντήρηση έργων τέχνης και αρχαιοτήτων, Κόσμημα, Δομικά Έργα, Γεωπληροφορική…

Τομέας Τουρισμού

Να μια σειρά πιθανών απαντήσεων στην ερώτηση «Τι δουλειά κάνεις;»: Τεχνικός Τουριστικών  Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, Υπεύθυνος Υπηρεσιών Υποδοχής και Υπηρεσίας Ορόφων, Ειδικός Εμπορευματογνώστης, Τεχνικός Αρτοποιός ή Ζαχαροπλάστης, Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης, Σεφ, Τεχνικός Αγροτουρισμού, Στέλεχος Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών, Τεχνικός Τεχνολογικών Εφαρμογών και Εγκαταστάσεων σε Έργα Τοπίου και Περιβάλλοντος.

Όσοι θα ήθελαν να απαντούν κάτι από τα παραπάνω στο άμεσο μέλλον, στο Ι.ΙΕΚ Βέργη μπορούν να σπουδάσουν τον Τουρισμό, έτσι ώστε να καταφέρουν να ξεχωρίσουν στο ανταγωνιστικό περιβάλλον του κλάδου και στις απαιτητικές εποχές που ξημερώνουν. Εργασία στον τομέα του Τουρισμού μπορεί να αναζητηθεί στις μέρες μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης. Οι σπουδές-βάση για μια καριέρα με προοπτικές προσφέρονται στην Πάτρα!

Τομέας Ομορφιάς

Η ομορφιά έχει τους δικούς της κανόνες και θέλει μια ιδιαίτερη προσέγγιση και φροντίδα. Είναι αξία διαχρονική, που είχε, σε όλες τις εποχές, την τιμητική της. Στις μέρες μας απαιτεί και εξειδικευμένες σπουδές και γνώσεις, δοσμένες από ειδικούς, με πολλή πρακτική εξάσκηση και με ευκαιρίες πειραματισμών.

Όσοι επιλέξουν τον τομέα της ομορφιάς για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, σπουδάζουν στο Ι.ΙΕΚ Βέργη και γίνονται Τεχνικός Αισθητικής τέχνης και Μακιγιάζ, Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης, Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας, Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής ή ακόμα Στέλεχος Θαλασσοθεραπείας - Λουτροθεραπείας – Spa.

Τομέας Πρόνοιας

Διασώστης, Μέλος Πληρώματος Ασθενοφόρου, Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας, Τεχνικός Φαρμάκων, Καλλυντικών και Παρεμφερών Προϊόντων, Τεχνικός Ιατρικών Οργάνων: Επαγγέλματα του τομέα της Πρόνοιας που το καθένα τους προϋποθέτει ειδικές σπουδές και εξειδικευμένες γνώσεις. Στο Ι.ΙΕΚ Βέργη λαμβάνεται ειδική… πρόνοια, ώστε οι επαγγελματίες αυτών των ειδικοτήτων να εξασφαλίσουν γνωστική επάρκεια και –όπου χρειάζεται- πρακτική εμπειρία.

Επιπλέον, μία μεγάλη γκάμα μελλοντικών Βοηθών προετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει τις αυξημένες προκλήσεις κάθε επιμέρους κλάδου. Ιδού οι κλάδοι: Φυσικοθεραπείας, Νοσηλευτική Μαιευτική, Εργοθεραπεία, Ραδιολογία και Ακτινολογία, Ιατρικά  Εργαστήρια, Οδοντική Τεχνολογία, Οπτικής και Οπτικομετρία, Νοσηλευτική, Γενική Νοσηλεία, Βρεφονηπιοκομία, Νοσηλευτική Ατόμων με Ειδικές παθήσεις, Νοσηλευτική  Τραυματολογία, Νοσηλευτική Χειρουργείου, Ογκολογικών παθήσεων, Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, Φαρμακείο.

Επιμέρους Τομείς

Στο Ι.ΙΕΚ Βέργη προσφέρονται σπουδές για όλες τις ειδικότητες, τις εγκεκριμένες από το Υπουργείο Παιδείας. Ακόμα κι αν ο ενδιαφερόμενος θέλει να σπουδάσει Δημοσιογράφος, Τηλεοπτικός Παραγωγός ή Σχεδιαστής Μόδας, υπάρχει πρόγραμμα σπουδών που τον καλύπτει. Και για πιο εξειδικευμένα επαγγέλματα και εργασιακές αναζητήσεις, όπως για παράδειγμα για όποιον θα ήθελε να σταδιοδρομήσει ως «Χειριστής Η/Υ και τηλεφωνικών κέντρων, παροχής πληροφοριών και εξυπηρέτησης πελατών, αποκλειστικά για τυφλούς και άτομα με προβλήματα όρασης».

Μερικές ακόμα από τις ειδικότητες που έχουν τις δικές τους σπουδές και το δικό τους πτυχίο είναι οι εξής:  Συντάκτης, Ρεπόρτερ, Αθλητικός Δημοσιογράφος, Ραδιοφωνικός παραγωγός, Οργανωτικός Συντονιστής Παραγωγής, Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων & Υποδομών, Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, Προπονητής Αθλημάτων, Τεχνικός Χημικών Εργαστηρίων και Ποιοτικού Ελέγχου Υλικών, Τεχνικός  Τεχνολογίας Ενδύματος και Υποδήματος.

NEAPOLIS ΓΙΑ FACEBOOK / GOOGLE

Τίτλοι:

  • Σπουδές στην Κύπρο, σε απευθείας σύνδεση με την Πάτρα
  • Νεάπολις Πάφου σε απευθείας σύνδεση με Πάτρα
  • Μάθε στην Πάτρα πως θα σπουδάσεις στην Κύπρο
  • Απόκτησε στην Κύπρο, πτυχίο αναγνωρισμένο στην Ελλάδα

Κείμενα:

Νομικές, Κοινωνικές, Γεωπεριβαλλοντικές Επιστήμες, Οικονομικά, Διοίκηση, Αρχιτεκτονική, Πληροφορική, Θεολογία. Σπουδές στα αγγλικά ή στα ελληνικά. Στο Πανεπιστήμιο Neapolis της Πάφου.

Προγράμματα σπουδών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, με τίτλους ισότιμους με των ελληνικών πανεπιστημίων. Και επιπλέον δυνατότητα σπουδών εξ’ αποστάσεως. Στο Πανεπιστήμιο Neapolis της Πάφου.

Μεταπτυχιακά Προγράμματα εξ Αποστάσεως στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου. Σπουδές στη Δημόσια Διοίκηση με εξειδίκευση σε Γενική, Εκπαιδευτική και Διοίκηση Μονάδων Υγείας, στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Σε ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό ίδρυμα, επιπέδου, προδιαγραφών, με ποικιλία σχολών μπορούν να εισάγονται και να σπουδάζουν οι Έλληνες ενδιαφερόμενοι, χάρη στην αποκλειστική συνεργασία του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος ΒΕΡΓΗ με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις της Πάφου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά