Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Από σήμερα Πέμπτη στο Σινέ Κάστρο «Η ΜΟΔΙΣΤΡΑ»

Από σήμερα Πέμπτη στο Σινέ Κάστρο «Η ΜΟΔΙΣΤΡΑ»

Θα προβάλετε μέχρι την Κυριακή στις 22:00 μ.μ.

Πολλές ενδιαφέρουσες ταινίες περιλαμβάνει το πρόγραμμα στο σινέ Κάστρο στο Ρίο, το μοναδικό εναπομείναν θερινό σινεμά στην Πάτρα. Το εισιτήριο στην αίθουσα που πλέον διαθέτει ψηφιακή εικόνα και ήχο, είναι 7 ευρώ η γενική είσοδος και 5,50 ευρώ το μειωμένο φοιτητικό και παιδικό ενώ Δευτέρα με Τετάρτη ισχύει και οικογενειακή προσφορά, εισιτηρίου 20 ευρώ.

Από σήμερα Πέμπτη η Αυστραλιανή ταινία «Η ΜΟΔΙΣΤΡΑ»

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 21/7 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 24/7

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:22:00

«Η ΜΟΔΙΣΤΡΑ»

Αυστραλιανή ταινία, σκηνοθεσία Τζόσελιν Μουρχάουζ με τους: Κέιτ Γουίνσλετ, Λίαμ Χέμσγουορθ, Χιούγκο Γουίβινγκ

Στην Αυστραλία του ’50, μια μοδάτη, υπερβολικά καλοντυμένη γυναίκα επιστρέφει στο χωριό απ’ όπου εκδιώχτηκε μικρή, κατηγορούμενη για το φόνο ενός αγοριού. Με μια ραπτομηχανή στο χέρι, είναι αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια και να εκδικηθεί όσους συνωμότησαν εναντίον της.

*Όσο για τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου το σινέ Κάστρο στο Ρίο σχεδιάζει να φέρει για προβολή το νέο παιδικό φιλμ ψηφιακού animation “Ice Age, Collision Course – Η Εποχή των Παγετώνων σε τροχιά σύγκρουσης” με τους Πέτρο Φιλιππίδη, Γιάννη Μπέζο στην ελληνική μεταγλώττιση καθώς και το αξιόλογο κοινωνικοπολιτικό θρίλερ «Truth – Η Αλήθεια» του Τζέιμς Βάντερμπιλτ με τους Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Κέιτ Μπλάνσετ, Ντένις Κουέιντ, Μπρους Γκρίνγουντ που ήδη προβλήθηκε στις θερινές αίθουσες της Αθήνας.

H ταινία που καυτηριάζει τον κόσμο του χρηματιστηρίου και του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος, έχει φτάσει σε διεθνείς εισπράξεις κοντά τα 90 εκατομμύρια δολάρια.

*Το σινέ Κάστρο λειτουργεί σ' έναν πανέμορφο, καταπράσινο κήπο, διαθέτει και κυλικείο ενώ η ώρα έναρξης των προβολών είναι στις 22.00.

Τηλ. στο σινεμά, 2610 994765.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture