Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Dur: Νέες Polo μπλούζες από νήματα ξεχωριστής πολυτέλειας

Dur: Νέες Polo μπλούζες από νήματα ξεχωρ...

Η Dur επαναπροσδιορίζει την κλασική Polo μπλούζα με τη νέα σειρά Mercerize Polo

Η Dur επαναπροσδιορίζει την κλασική Polo μπλούζα με τη νέα σειρά Mercerize Polo από φημισμένα νήματα Double Mercerized - Filo di Scozia.

Μία ξεχωριστή μπλούζα Polo μοναδικής ποιότητας και μοντέρνας γραμμής δημιούργησε η Dur, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα νήματα από την Αίγυπτο και την Ιταλία, για να μας προσφέρει ένα ρούχο επάξιο της μακράς ιστορίας της εταιρείας στο διαχρονικό ανδρικό ένδυμα.

H νέα Mercerize Polo της Dur υφαίνεται με το υψηλότερης ποιότητας δίκλωνο νήμα Double Mercerized - Filo di Scozia που παράγεται στην Ιταλία από αιγυπτιακό μακρόινο βαμβάκι. Το ασυναγώνιστο αυτό νήμα προσδίδει στην μπλούζα μοναδικά απαλή υφή, μεγάλη αντοχή και ένα ανεξίτηλο λαμπερό χρώμα. Προσφέροντας ξεχωριστή πολυτέλεια σε προσιτή τιμή, η νέα αυτή polo είναι το ιδανικό δώρο για τον εαυτό σας ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο αυτό το καλοκαίρι.

H Mercerize Polo βγαίνει σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα και διατίθεται σε πολυτελές κουτί δώρου, που περιλαμβάνει πιστοποιητικό ποιότητας. Μπορείτε να την βρείτε στα καταστήματα Dur σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.dur.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά