Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Maverick: Η ζωντάνια της Νέας Ορλεάνης στην πόλη μας

Maverick: Η ζωντάνια της Νέας Ορλεάνης σ...

Η φρέσκια πρόταση στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων

Σε μια απο τις πιο ομορφες πλατειες της πολης μας, την Παρασκευη 1/7 ανοιξε τις πορτες του το Μaverick.

Ενας πολυ ομορφος χωρος με εντονη και βασικη επιρροη του την πολη της Νεας Ορλεανης.

Στη Νεα Ορλεανη γεννηθηκε η κουλτουρα creole, η οποια συγχωνευει γαλλικες, ισπανικες, αφρικανικες, ινδιανικες, γερμανικες, ιταλικες και ιρλανδικες επιρροες στο φαγητο, το ποτο, τα cocktail, τη μουσικη και το design.

Το Maverick παρουσιαζει ενα ολοκληρωμενο concept σε ολα τα παραπανω: καφες και νοστιμα sandwich με γευσεις απο Λουιζιανα το πρωι, φρεσκα κρεατα και αρτια επιμελημενο μενου μεσημερι και βραδυ.

Το Maverick δημιουργηθηκε με σκοπο να μεταφερει στους πελατες του την πολυσυχναστη ζωη της Bourbon street και γι'αυτο το λογο θα βρειτε μια μεγαλη λιστα cocktail και κρασιων.

Ο καταλογος των cocktail περιλαμβανει 4 θεματικες ενοτητες με βαση την εποχικοτητα. Οι ενοτητες ειναι: New Orleans Classics, Classics with a twist, Long Drinks και Frape.

Ο εσωτερικος του διακοσμος περιλαμβανει το ομωνυμο χρωμα της Ν. Ορλεανης, το τυρκουαζ και συνοδευεται απο industrial στοιχεια οπως ειναι το τουβλο και το σιδερο.

Ο Ντινος, η Ρουλα και η Κρυσταλινα σχεδιασαν ενα χωρο με πολυ αγαπη και σας περιμενουν να απολαυσετε ενα πλουσιο γευστικα ταξιδι που περιλαμβανει κρεατα σε συνεργασια με φαρμες της περιοχης μας, τεχνικες καπνισματος και sous vide, αυθεντικα burger Νεας Ορλεανης, οστρακα και θαλλασινα, δροσερες σαλατες καθως και σοκολατοπιτα που σερβιρεται με παγωτο τεντουρα και σαλτσα αλμυρης καραμελας.

Maverick Εστιατοριο-καφε-μπαρ

Υψηλων Αλωνιων 3

Τηλ. Κρατησεων: 2610 330093

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life