Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 28 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα 28 Ιουνίου

Ζώδια

Ταύρος

Σήμερα υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση, ησυχία και περισσότερο ύπνο, με τη Σελήνη να διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο και να σας βάζει σε διάθεση αποτραβήγματος και απολογισμών. Οι δύσκολες όψεις όμως που σχηματίζει ίσως φέρουν κάποιες δυσάρεστες μνήμες ή συναισθήματα στην επιφάνεια. Προσέξτε ορισμένα παρασκήνια. Νευρικό αναμένεται το βράδυ.

Δίδυμοι

Τον τομέα της φιλίας και της δικτύωσης τονίζει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς, και να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο σε ομάδες ή συλλόγους, όπως επίσης στο ίντερνετ και τα social media. Δεν θα λείψουν διαφωνίες αλλά και κάποιες αλλαγές προγράμματος και μια πίεση οικονομική.

Καρκίνος

Έμφαση στα επαγγελματικά σας δίνει σήμερα η Σελήνη, αλλά θα σχηματίσει δύσκολες όψεις, γι' αυτό θα χρειαστεί προσοχή σε ανταγωνισμούς με συνεργάτες και με άτομα εξουσίας. Φαίνεστε περισσότερο σήμερα κοινωνικά κι επαγγελματικά. Νευρικό αναμένεται το βράδυ, με τη σύνοδο Σελήνης-Ουρανού να φέρνει ορισμένα απρόοπτα ή ανατροπές αλλά και συνειδητοποιήσεις.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα δίνει έμφαση σε θέματα ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό και με ξένους, όπως επίσης και σε θέματα σπουδών/εκπαίδευσης και νομικών. Θα σχηματίσει δύσκολες όψεις όμως, γι' αυτό αναμένονται ορισμένα εμπόδια, το ίδιο και στη δουλειά. Προσοχή και σε παρασκήνια το πρωί ή σε ίντριγκες στο χώρο εργασίας.

Παρθένος

Σε ζητήματα οικονομικά κυρίως δίνει έμφαση σήμερα η Σελήνη, μια μέρα στην οποία πιθανόν ν' ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα δανείων, συντάξεων, ασφαλειών, επενδύσεων, χορηγιών κλπ, όχι όμως χωρίς εμπόδια, γιατί σχηματίζει δύσκολες όψεις. Εμπόδια πιθανά και στα ερωτικά – ίσως δημιουργηθούν κάποια δυσάρεστα συναισθήματα – μάθετε να συγχωρείτε, μη δηλητηριάζεστε.

Ζυγός

Κοινωνική μέρα, με συναντήσεις διάφορες και γνωριμίες, όμως η Σελήνη θα σχηματίσει αρκετές δύσκολες όψεις, οι οποίες ίσως προξενήσουν διαφωνίες, δυσάρεστα συναισθήματα και περιπλοκές. Η ανασφάλεια και αναποφασιστικότητα του ζωδίου σας ξαναχτυπούν. Το βράδυ η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού φέρνει κάποιες συμπεριφορές ή εξελίξεις ή απρόοπτα που σας αναστατώνουν πρόσκαιρα.

Σκορπιός

Παραγωγική η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να δίνει έμφαση σε θέματα επαγγελματικά αλλά και σε καθημερινές εργασίες. Καλή μέρα για να τακτοποιήσετε διάφορες λεπτομέρειες. Οι δύσκολες όψεις που θα σχηματίσει βέβαια, ίσως φέρουν κάποια εμπόδια ή περιπλοκές στη δουλειά, στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Πιθανή ξαφνική αλλαγή προγράμματος.

Τοξότης

Δημιουργική και σχετικά πιο ανέμελη μέρα, όπου είναι πιθανό να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και διάφορες καλοκαιρινές δραστηριότητες. Η Σελήνη βέβαια θα σχηματίσει αρκετές δύσκολες όψεις, οι οποίες μπορεί να φέρουν εμπόδια σε οικονομικά θέματα, αλλά και μια απομάκρυνση ή αψυχολόγητες αντιδράσεις στα ερωτικά

Αιγόκερως

Προσέξτε σήμερα τα αρνητικά συναισθήματα και τις διαφωνίες, ειδικά το πρωί, καθώς σχηματίζονται δύσκολες όψεις, οι οποίες επίσης μπορεί να προκαλέσουν και διλήμματα. Η Σελήνη δίνει έμφαση σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, ενώ ασχολείστε περισσότερο και με το παρελθόν – έρχονται μνήμες διάφορες. Το βράδυ υπάρχει νευρικότητα ή κάποια ξαφνικά θέματα.

Υδροχόος

Επικοινωνιακή και ζωηρή μέρα, με διάφορες επαφές, συζητήσεις και ιδέες, όπως επίσης και με αρκετές μετακινήσεις. Οι δύσκολες όψεις όμως που σχηματίζει η Σελήνη, είναι πιθανό να φέρουν εμπόδια στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, όπως επίσης και διαφωνίες ή μια δυσαρμονία στο χώρο δουλειάς. Προσοχή και σε παρασκήνια. Πολλές σκέψεις και νευρικότητα το βράδυ.

Ιχθύες

Τα οικονομικά σας τονίζει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με πληρωμές, αγορές, πωλήσεις ή άλλες συναλλαγές. Σχηματίζει όμως δύσκολες όψεις, οι οποίες ίσως προκαλέσουν πρόσκαιρα αδιέξοδα και πιέσεις ή έκτακτα έξοδα. Επίσης προσέξτε τις διαφωνίες στα ερωτικά και με τα παιδιά, και ορισμένες περιπλοκές και ίντριγκες με φίλους ή γνωστούς.

Κριός

Η διέλευση σήμερα της Σελήνης απ' το ζώδιό σας κάνει τη μέρα σας και τη διάθεση δυναμική κι εξωστρεφή, ενώ σας ωθεί σε ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Όμως θα σχηματίσει δύσκολες όψεις: το πρωί προσέξτε κάποιες ίντριγκες ή ξεκαθαρίσματα, και μια δυσαρμονία με το περιβάλλον σας, ενώ το βράδυ είναι πιθανά ορισμένα απρόοπτα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being