Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάρτι... κοκαΐνης για 25χρονο σε μπαρ του Πύργου

Πάρτι... κοκαΐνης για 25χρονο σε μπαρ του Πύργου

Έπεσε στα χέρια Αστυνομικών

Πάρτι... κοκαΐνης έκανε ένας νεαρός Έλληνας σε μπαράκι στην πόλη του Πύργου, όμως Αστυνομικοί της δίωξης τον "μυρίστηκαν" και τον συνέλαβαν. Για το περιστατικό η τοπική ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.

"Συνελήφθη, σήμερα (25-6-2016) τα ξημερώματα, στον Πύργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 25 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν ακόμη δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 45 και 32 ετών και μια 24χρονη ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διάθεσης χώρου για χρήση και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και για χρήση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα τους, πραγματοποίησαν έφοδο σε μπαρ στον Πύργο, όπου συνέλαβαν επ αυτοφώρω τον 32χρονο να κατέχει μικροποσότητα κοκαΐνης και να ετοιμάζεται να κάνει χρήση της ίδια ουσίας, την οποία είχε απλώσει (γραμμή) σε επιφάνεια μέσα στην τουαλέτα του καταστήματος.

Ο 25χρονος συνελήφθη εξωτερικά της τουαλέτας και του χώρου των αποδυτηρίων του καταστήματος,  όπου επιτηρούσε τον χώρο προκειμένου ο 32χρονος να κάνει χρήση των ναρκωτικών.

Σε σωματική έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στον 25χρονο βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των (265) ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι ο 32χρονος είχε προμηθευτεί τις ναρκωτικές ουσίες από τον 25χρονο, έναντι άγνωστου χρηματικού ποσού, ενώ τόσο ο 45χρονος όσο και η 24χρονη, διέθεταν τον χώρο του καταστήματος, για τη διακίνηση και χρήση των ναρκωτικών.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό του καταστήματος οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν, στο χώρο αποδυτηρίων του προσωπικού και σε αποθηκευτικό χώρο, υπολείμματα κοκαΐνης και τέσσερις συσκευασίες από φιξάκια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις