Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Aχαΐα: Θρήνος για τους δύο οδηγούς - Μαζί στη δουλειά μαζί και στον θάνατο -Σήμερα οι κηδείες του Αντώνη Μαξούλια και του Δημήτρη Πολυδερόπουλου

Aχαΐα: Θρήνος για τους δύο οδηγούς - Μαζ...

Στο Δερβένι το τραγικό δυστύχημα

07.16 Σήμερα Πέμπτη 23 Ιουνίου θα γίνουν οι κηδείες των δύο οδηγών που έχασαν τραγικά χθες τη ζωή τους, στην Πατρών- Κορίνθου, στο ύψος του Δερβενίου, οταν κύλησε μια νταλίκα και τους συνέθλιψε. Το όχημα του ενός παρουσίασε ανωμαλία, ο δεύτερος σταμάτησε για να βοηθήσει. Ξαφνικά το ένα όχημα κύλησε και τους συνέθλιψε.

Θρήνος σε Κρίνο Δυτικής Αχαΐας και Λεύκα Πατρών. Η κηδεία του Αντώνη Μαξούλια θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί από τον ΙΝ Κοιμήσεως Θεοτόκου στον Κρίνο Αχαΐας. Η κηδεία του Δημήτρη Πολυδερόπουλου , πατέρας ενός παιδιού, θα γίνει σήμερα στις 6 το απόγευμα από τον Άγιο  Μηνά Λεύκας Πατρών.

 

Δεκάδες είναι τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα στο facebook φίλων, συγγενών και συναδέλφων προς τους δύο Πατρινούς επαγγελματίες οδηγούς που έχασαν άδικα το πρωί την ζωή τους στην Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών στο ύψος του Δερβενίου. Οι τοίχοι του Αντώνη Μαξούλια και του Δημήτρη Πολυδερόπουλου έχουν, στην κυριολεξία κατακλυστεί από κουβέντες αγάπης που συγκινούν.

Διαβάστε ορισμένα από τα μηνύματα.

 

arheio_lipsis_1.jpg

arheio_lipsis_2.jpg

arheio_lipsis_3.jpg

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Δύο νέοι άνθρωποι είναι ο απολογισμός του θανατηφόρου τροχαίου που συνέβη σήμερα το πρωί στην Εθνική οδό Αθηνών - Πατρών.  Πρόκειται για τον 34χρονο Αντώνη Μαξούλια και τον 42χρονο Δημήτρη Πολυδερόπουλο. Και οι δύο είναι από την περιοχή της Πάτρας και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εργάζονταν στην ίδια μεταφορική εταιρεία.

Η είδηση του τραγικού θανάτου τους έχει προκαλέσει δεκάδες συλλυπητήρια μηνύματα στοςυ λογαριασμούς τους στο facebook.

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το τροχαίο με τους δύο νεκρούς οδηγούς: Σήμερα (22.6.2016) το πρωί, στο 136ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών Πατρών, δύο ημεδαποί, ηλικίας 34 και 42 ετών, αντίστοιχα, αφού στάθμευσαν ομόρροπα και διαδοχικά, δύο Δ.Χ. φορτηγά οχήματα, το ένα από αυτά κύλισε και τους εγκλώβισε, με αποτέλεσμα των θανάσιμο τραυματισμό τους.

Σήμερα (22.6.2016) το πρωί, στο 136ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών Πατρών, δύο ημεδαποί, ηλικίας 34 και 42 ετών, αντίστοιχα, αφού στάθμευσαν ομόρροπα και διαδοχικά, δύο Δ.Χ. φορτηγά οχήματα, το

ένα από αυτά κύλισε και τους εγκλώβισε, με αποτέλεσμα των θανάσιμο τραυματισμό τους

- See more at: http://korinthostv.gr/astinomika/item/7986-2016-06-22-06-49-35#sthash.WaSynpxy.dpuf

Δυο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό Πατρών Κορίνθου στο ύψος του Δερβενίου. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο φορτηγά οχήματα, με τη σύγκρουση, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, να είναι τόσο σφοδρή, ώστε οι οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματα και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Ο οδηγός του ενός σταμάτησε το φορτηγό του για να βοηθήσει τον δεύτερο οδηγο που είχε βλάβη. Από άγνωστη αιτία λύθηκε το φορτηγό και έπεσε πάνω στους δύο οδηγούς τραυματίζοντάς τους θανάσιμα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Προανάκριση διενεργεί η τροχαία αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας.

Στο σημείο του δυστυχήματος χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς, ενώ βρίσκονται επί τόπου και αστυνομικές δυνάμεις, μέχρι να απομακρυνθούν τα μεγάλα οχήματα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας:

Σήμερα (22.6.2016) το πρωί, στο 136ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών Πατρών, δύο ημεδαποί, ηλικίας 34 και 42 ετών, αντίστοιχα, αφού στάθμευσαν ομόρροπα και διαδοχικά, δύο Δ.Χ. φορτηγά οχήματα, το

ένα από αυτά κύλισε και τους εγκλώβισε, με αποτέλεσμα των θανάσιμο τραυματισμό τους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις