Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκδήλωση με θέμα «Γυρίζουμε Σελίδα» οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στο Ζαβλάνι στην Πάτρα

Εκδήλωση με θέμα «Γυρίζουμε Σελίδα» οργά...

Την περασμένη Παρασκευή

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας στο πλαίσιο της καμπάνιας «Γυρίζουμε Σελίδα:  Δίκαιη Ανάπτυξη – Κοινωνική Αλληλεγγύη- Ισχυρή Δημοκρατία» στην Πάτρα την περασμένη Παρασκευή 17/6/2016.

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν οι Οργανώσεις Μελών Ζαβλανίου – Αγυιάς, Αρκτικού Διαμερίσματος και Ρίου του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας στο Ζαβλάνι, μεγάλο μέρος της τοπικής κοινωνίας ανταποκρίθηκε και έδωσε το παρόν, στην προσπάθεια της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ να ενημερώσει τους πολίτες σχετικά με το πραγματικό κλίμα και τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης στον ενάμιση χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Βουλευτής Αχαΐας Κώστας Σπαρτινός, ο οποίος έδωσε τόσο την εικόνα που διαμορφώνεται μέχρι στιγμής στην ελληνική κοινωνία, όσο και το στίγμα της επόμενης μέρας.

Οι πολίτες που συμμετείχαν, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τα καθημερινά τους ζητήματα και εξέφρασαν απορίες σχετικά με την πραγματική εικόνα σε σχέση με αυτή που παρουσιάζεται από την πλειοψηφία των ΜΜΕ.

Ο Κώστας Σπαρτινός από την πλευρά του ενημέρωσε ουσιαστικά  τους πολίτες και υποσχέθηκε να μεταφέρει ειδικά ζητήματα στην Κυβέρνηση, ώστε να διατηρηθεί ο δίαυλος Κοινωνίας- Κυβέρνησης ανοικτός για όλους.

Στο πλαίσιο της πανελλαδικής καμπάνιας “ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ” θα λάβουν χώρα το επόμενο διάστημα και άλλες παρόμοιες ανοιχτές πολιτικές εκδηλώσεις σε γειτονιές της Πάτρας αλλά και πόλεις και χωριά του νομού Αχαΐας.

Διαβάστε ακόμα:

Αχαΐα: Στη μάχη της καμπάνιας «Γυρίζουμε Σελίδα» τρεις υπουργοί, βουλευτές και κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μίλησαν στην Πάτρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις