Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το Γυμνάσιο Φαρρών παρουσιάζει την θεατρική παράσταση «Παραμύθι χωρίς όνομα»

Το Γυμνάσιο Φαρρών παρουσιάζει την θεατρ...

Μια διασκευή του θεατρικού έργου του Ιάκωβου Καμπανέλλη βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της Πηνελόπης Δέλτα

Το Γυμνάσιο Φαρρών παρουσιάζει την θεατρική παράσταση «Παραμύθι χωρίς όνομα». Μια διασκευή του θεατρικού έργου του Ιάκωβου Καμπανέλλη βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της Πηνελόπης Δέλτα.

Η παράσταση θα παρουσιάσει την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο Φαρών και την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 στο συνεδριακό κέντρο ΑΤΕΙ Πατρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου:

«Ένα «Παραμύθι χωρίς όνομα» ξετυλίγεται από τις Φαρρές ως την Πάτρα. Το Γυμνάσιο\Λυκειακές Τάξεις Φαρρών συνεχίζοντας μια θεατρική διαδρομή που ξεκίνησε δύο χρόνια πριν, θα παρουσιάσει την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο Φαρών μια διασκευή του θεατρικού έργου του Ιάκωβου Καμπανέλλη βασισμένο στο βιβλίο της Πηνελόπης Δέλτα «ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ» ενώ την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την παράσταση και οι κάτοικοι της Πάτρας στο συνεδριακό κέντρο ΑΤΕΙ Πατρών.

Ένα έργο το οποίο είναι εξαιρετικά επίκαιρο καθώς οι καταστάσεις που διαδραματίζονται έχουν άμεση σχέση με το σήμερα. Μία αναμφίβολα δύσκολη προσπάθεια, καθώς οι ρόλοι είναι πολλοί, ο συντονισμός δύσκολος, που αξίζει όμως και πρέπει να επιβραβευτεί από όλους, καθώς αυτό που αποκομίζουν οι μαθητές από την ενασχόλησή τους με το θέατρο είναι μόνο όφελος.

Συμμετέχουν οι μαθητές:

Ιωάννα Σχοινά, Παυλίνα Γεωργοπούλου, Αγγελική Στρέκλα,ΓιωργίαΓκολώνη, Αθανασία Παπασημακοπούλου, Κώστας Καλανδράκης, Αντρέας Αντωνίου, Παναγιώτα Καρακάση, Στεφανία Παπαλεξοπούλου, Μαρία Ανδρικοπούλου, Βασίλης Καλανδράκης, Χαρά Κακούρη, Χρήστος Καρακάση,Μαρία Παπαλεξοπούλου.

Αρμόνιο: Χαρά Κακούρη,  Φλάουτο: Ουρανία Καββαδία

Στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος σχετικού με το θέατρο έχοντας στο πλευρό τους τις υπεύθυνες καθηγήτριες, κ. Αναστασία Παπαθανάση και κ. Γεωργία Νικολοπούλου, δούλεψαν πολύ, κουράστηκαν, γέλασαν και έκλαψαν αλλά θέλουν να πιστεύουν ότι το αποτέλεσμα θα τους δικαιώσει.

Όπως δήλωσαν οι υπεύθυνες «η παράσταση δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση του διευθυντή του Σχολείου κ. Δημήτρη Γεωργόπουλου, των εκπαιδευτικών και των υπεύθυνων του Δήμου Ερύμανθου, ενώ ιδιαίτερη ήταν η συμβολή της καθηγήτριας εικαστικών κ Λυδίας Μουστάκη και πολύτιμη η φιλική συμμετοχή της μουσικού κ. Ουρανίας Καββαδία.

Επίσης θερμά οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Χριστόφορο Αυγουστινιάτο για την αφίσα της παράστασης και τις κ.κ. Μάνθα Παπαθανάση και Αγγελική Μπολάνη για την υποστήριξη και τη βοήθεια τους».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: «Εγώ είμαι η αγάπη! Εσύ;»- Θεατρική παράσταση από τη Μέριμνα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture