Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Η πόλη θα γεμίσει απ' άκρη σε άκρη με μουσική - Απόψε η πρώτη εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή ημέρα μουσικής Δείτε το πρόγραμμα

Πάτρα: Η πόλη θα γεμίσει απ' άκρη σε άκρ...

Η πόλη γεμίζει μελωδίες

Από σήμερα 19 εως 22 Ιουνίου η Πάτρα γεμίζει μελωδίες! Πέντε διαφορετικά events ,δεκάδες καλλιτέχνες και οι μουσικόφιλοι πατρινοί να ακροβατούν για τεσσερις μερες ανάμεσα σε ρεμπέτικο και hip-hop, αλλοτε να... γκρουβάρουν σε reggae ρυθμους και αλλοτε να χανόμαστε σε jazz μελωδίες.

Μια διαρκής μουσική αναζήτηση στους δρόμους της πόλης , από τα σκαλιά μέχρι το μώλο και απο την τριών ναυάρχων μέχρι την πλατεία Όλγας.

Πρόκειται για τη διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής στην Πάτρα!

Δειτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

19 Ιουνίου - Σκάλες Γεροκωστοπούλου

Την Ευρωπαϊκή γιορτή της μουσικής στην Πάτρα διοργανώνει το Open Jam για ακόμα μία χρονιά στα σκαλιά της Γεροκωστοπούλου. Street και acoustic, χωρίς ρεύματα, μόνο όργανα και μουσικοί.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους και άπαντες ετοιμάζονται για το μεγαλύτερο jamαρισμα στην Πάτρα...

 

20 Ιουνίου - Πλατεία Όλγας

Το hip-hop επιστρέφει στο δρόμο εκεί που ανήκει και η πλατεία Όλγας φιλοξενεί ένα event γεμάτο ένταση , στίχο και beats αυστηρά στα 4/4.

Στα μικρόφωνα θα είναι οι Tex, Level 69, Face 2 face και Gang Run και στα Decks o Gus!

20 Ιουνίου - Τριών Ναυάρχων

Την ίδια μέρα στις 20 Ιουνίου το ραντεβού δίνεται και στην Τριών Ναυάρχων με ζωντανή μουσική και λαϊκό – ρεμπέτικα ακούσματα.

Η ορχήστρα Μινόρε Παράπονο θα φροντίσει γι αυτό. Δηλαδή οι: Χρήστος Καμπέρος (ακορντεόν), Γαβρίλης Μπιρλής (μπουζούκι), Γιώργος Σταυρόπουλος (κιθάρα και φωνή), Αλεξάνδρα Βενέρη (φωνή), Νίκος Φορλιδας (κρουστά) και Αρτέμης Μπεκρόπουλος (μπάσο).

21 Ιουνίου - Μώλος Αγίου Νικολάου

Ο μόλος της Αγίου Νικολάου μετατρέπεται σε dancefloor!

Dj sessions σε ένα από τα πιο καυτά stage της διοργάνωσης! Στα decks θα βρίσκονται οι: Skyl's element, Enigma & Gus Beats.

Από νωρίς το απόγευμα στις 21 Ιουνίου στο Dancefloor της ευρωπαϊκής γιορτής της μουσικής χορεύουμε σε ρυθμούς reggae, hip-hop, breakbeats, electro folk, dubstep, indie, raggamufin, reggaeton και RnB.

Με πολλές εκπλήξεις και οpen Mics στα beats του Gus. Θα είμαστε εκεί με πολύ διάθεση σε ένα πολύωρο groovy Dj session για να γιορτάσουμε την μεγαλύτερη μέρα του χρόνου!

22 Ιουνίου - Τριών Ναυάρχων

Η εβδομάδα της μουσικής ολοκληρώνεται με έντεχνα ακούσματα στην Τριών Ναυάρχων (έναντι Νέον) με σχήμα που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture