Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Εξαφανίστε χαλάρωση και τοπικό πάχος

Εξαφανίστε χαλάρωση και τοπικό πάχος

Οι πιο σύγχρονες θεραπείες για άμεση απώλεια τοπικού πάχους

Σε απόσταση αναπνοής από το καλοκαίρι, πολλοί άντρες και γυναίκες έχουν ξεκινήσει ήδη δίαιτα και εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής για να χάσουν το περιττό λίπος στην περιοχή της κοιλιάς ή τα ψωμάκια. Ωστόσο, πολλές φορές αυτό δεν είναι εφικτό, είτε λόγω κατασκευής του σώματος,είτε επειδή απαιτεί πολύ χρόνο για να φτάσει κανείς στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Δρ Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής CosmeticDerma Medicine μας λύνει τις απορίες και μας ενημερώνει για τις πιο σύγχρονες μεθόδουςαπώλειας τοπικού πάχους που εφαρμόζονται στην κλινική με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Κρυολιπόλυση

Η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος είναι ο μόνιμος εφιάλτης κάθε γυναίκας λίγο πριν βγει στηπαραλία. Πώς η κρυολιπόλυση αντιμετωπίζει δραστικά και άμεσα την τοπική συσσώρευση λίπους; Η κρυολιπόλυση είναι μια νέα επαναστατική, ανώδυνη, μη χειρουργική θεραπεία εξάλειψης του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας, η οποία «παγώνει» το λίπος και επανασχεδιάζει το σώμα.Εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος, καθώς δεν τραυματίζει το δέρμα, τα νεύρα και τα αγγεία. «Πρόκειται για μια πρωτοποριακή μέθοδο που καταστρέφει εντελώς αναίμακτα και ανώδυνα, χωρίς καν τοπική αναισθησία, το περιττό λίπος. Αν κάποιος έχει ψωμάκια, τοπικό πάχος στην κοιλιά ή σε περιοχές όπως οι μηροί, η πλάτη και τα γόνατα, μπορούμε να καταστρέψουμε τα πλεονάζοντα λιποκύτταρα για πάντα, χάρη στην κρυολιπόλυση», μας αναφέρει η Δρ Τσιατούρα.

Η  νέα θεραπεία  είναι βασισμένη στην επιστημονική διαπίστωση ότι τα λιποκύτταρα που αντιστέκονται στην άσκηση και τη δίαιτα,  είναι περισσότερο ευάλωτα στην έκθεση σε χαμηλή θερμοκρασία, σε σύγκριση με άλλα κύτταρα του δέρματος. Η διαδικασία έχει ως εξής: Ο γιατρός εφαρμόζει την κεφαλή της συσκευής Cryolipo στην προβληματική περιοχή και την ψύχει επί 20-45’ περίπου ανάλογα με την έκτασή της. Έτσι λοιπόν η εφαρμογή ψύξης -15 οC  τοπικά,  οδηγεί τα λιποκύτταρα στην κρυσταλλοποίηση και στην συνέχεια στην απόπτωσή τους (καταστροφή). Το αποτέλεσμα αρχίζει να φαίνεται λίγες μέρες μετά τη θεραπεία. Οι περιοχές που μπορεί να εφαρμοστεί είναι οι περιοχές που συγκεντρώνεται το πιο επίμονο λίπος όπως η κοιλιά, μηροί, γλουτοί, πλάτη, μέση, μπράτσα και γόνατα. Υποψήφιοι για κρυολιπόλυση όπως μας εξηγεί η ΔρΤσιατούρα, είναι άτομα σε καλή γενική κατάσταση που παρουσιάζουν πρόβλημα συγκέντρωσηςτοπικού λίπους το οποίο τους ενοχλεί. Το αποτέλεσμα είναι οριστικό και δεν χρειάζεται επανάληψη, εφόσον διατηρηθεί φυσιολογικό το βάρους του ασθενούς.

Η κρυολιπόλυση μπορεί να συνδυαστεί πολύ καλά με Νήματα για ανόρθωση σώματος:

Η θεραπεία εφαρμόζεται ως εξής: O γιατρός δημιουργεί ένα πλέγμα εσωτερικά με τα νήματα τα οποία τοποθετούνται κάτω από το δέρμα. Με αυτό τον τρόπο προσφέρουν την απαραίτητη ανόρθωση των ιστών χαρίζοντας σύσφιξη στο δέρμα άμεσα και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. 
Πρόκειται για μία ελάχιστα επεμβατική τεχνική, η οποία μπορεί να γίνει στο ιατρείο με τοπική αναισθησία και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητές του. Τα απορροφήσιμανήματα PDO εισάγονται κάτω από το δέρμα της προβληματικής περιοχής, χωρίς τομές και ράμματα  και στη συνέχεια κατευθύνονται στο επιθυμητό σημείο όπου χρειάζεται ανόρθωση. Όπως μας εξηγεί η Δρ Τσιατούρα, «Τα νήματα PDO χρησιμοποιούνται σε περιοχές του σώματος όπως οι γλουτοί, μηροί, γόνατα, κοιλιά, μπράτσα και στήθος, όπου υπάρχει συνήθως χαλάρωση. Πρόκειται για απόλυτα ασφαλή μέθοδο και το αποτέλεσμα διαρκεί μέχρι 2 χρόνια. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδενικός ώστε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητές σας.

Info: Cosmetic Derma Medicine, τηλ.: 210 6980451www.cosmeticdermamedicine.gr

Δρ. Αμαλία Τσιατούρα

Δρ. Αμαλία Τσιατούρα

Δρ. Αμαλία Τσιατούρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being