Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΦΛΑΣ ΣΤΗΝ POP UP ΑΓΟΡΑ "ΜΕ GEIA" ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΕΣ ΕΚΘΕΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΕΣ-ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥΣ

ΦΛΑΣ ΣΤΗΝ POP UP ΑΓΟΡΑ "ΜΕ GEIA&quo...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με δύναμη απ΄την Κηφισιά

Δυναμικό παρών έδωσαν οι τρεις πατρινές δημιουργοί Κατερίνα Καμίση, Πάκη Νησίδη, Φαίδρα Κατσάμπα στην πληθωρική pop up καλοκαιρινή αγορά «Me Geia» στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Κηφισιάς το χθεσινό Σάββατο από νωρίς το πρωί ως τις 8 το βράδυ. Ανάμεσα σε δεκάδες ανερχόμενα ελληνικά brands που αποδεικνύουν το πραγματικά προικισμένο ελληνικό φυτώριο ιδεών και design για τη γυναίκα και το σπίτι, ξεχώρισαν με τα «περίπτερά» τους, ενώ στο πλευρό τους ήταν και άλλες συμπολίτισσες ως άτυπες βοηθοί αλλά κυρίως ως καλές φίλες.


Την εκδήλωση επισκέφθηκε πλήθος γυναικοκρατούμενου κόσμου με ικανοποιητική, συνεχή ροή και οργανωτικά πνεύματα τις Φαίη Μπέη (Fayscontrol) και Ιλεάνα Ισμηρίδη.


*Πολύ μεγάλο και σε στρατηγικό σημείο το εκθετήριο της Πάκης Νησίδη που αυτοσυστήνεται ως «κεντήστρα πρώην αρχιτέκτονας» και παρουσίασε τις νέες προτάσεις της επιχείρησης Kalinihta. Αρεσαν πολύ τα χειροποίητα κεντημένα σεντονάκια και μαξιλαράκια, τα χαρούμενα στολισμένα  panama καπέλα και τα διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα. Λέξεις, φράσεις, φιγούρες, μάτια φανέρωναν πρωτροτυπία, χιούμορ και τρυφερότητα. Πολύς κόσμος αιφνιδιάστηκε από το ύφος της δουλειάς της. Στο πλευρό της ήταν η αδελφή της Πέπη Νησίδη και οι παιδικές της φίλες Γαλάτεια Μπουρίτσα, Ινα Σκληβανιώτη, Εβίνα Παπασταθοπούλου, Δώρα Καρανδρίκα, Δήμητρα Καρακάση.

 

Κατερίνα Καμίση, που όλοι ξέρουμε πρωτίστως απο το γνωστό ομώνυμο κατάστημα οπτικών της Πάτρας, παρουσίασε κυρίως πολύ εντυπωσιακά πολύτιμα κοσμήματα, χρησιμοποιώντας αληθινές πέτρες, φίλντισι, μαργαριτάρια, κοράλια, κοχύλια όπως και  bohemian καλοκαιρινά σανδάλια. Μεταφέροντας τις εντυπώσεις της μας είπε πως το "Μe Geia" ήταν πολύ οργανωμένο, με εκλεκτικές συμμετοχές εκθετών και κυρίως με κόσμο που εκτίμησε τη δουλειά της και ζητούσε σχέδιά της σε custom made εκδοχές. Αλλωστε πια τα κοσμήματά  της ξεφεύγουν από το έθνικ και διαθέτουν στοιχεία σικ διαχρονικότητας. Μαζί της ήταν ως βοηθός η φίλη της Αννα Ορφανίδου.


*Η νεαρή Φαίδρα Κατσάμπα, κόρη του διαπρεπούς πατρινού καθηγητή δερματολογίας Ανδρέα Κατσάμπα, ανέδειξε το brand με μίνιμαλ, χειροποίητες τσάντες Park House και ειδικά τη σειρά καλοκαιρινής απόδρασης «Escape» με κυρίαρχους γαλήνιους τόνους το  λαδί, το μπλε, το λευκό. Οι τσάντες βασίζονται σε λιτές φόρμες  και απλό σοφιστικέ ύφος με βάση τον καμβά και το  ιταλικό δέρμα ή σουεντ. Μαζί της ήταν η συναιτέρος της Γιασεμί Πέρου και βοηθός η εξαδέλφη της Μαρία Δούρου (την οποία και ευχαριστούμε για το μεγαλύτερο μέρος του φωτορεπορτάζ). Μάλιστα η κ. Δούρου σχολίασε στο thebestVIEW: "Πραγματικά δεν ήξερες τί να πρωτοδιαλέξεις. Τόσα όμορφα κι εμπνευσμένα πράγματα -κοσμήματα, είδη σπιτιού, μαγιώ, σανδάλια, ρούχα, αξεσουάρ. Ανακάλυπτες ένα καινούριο τοπίο νέων, "ψαγμένων" δημιουργικών ανθρώπων. Το κλίμα ήταν φιλικό, χαρούμενο και καθόλου "στημένο".

Ο συναγωνισμός σε εντυπώσεις και πωλήσεις πάντως ήταν μεγάλος. Εκτέθηκαν μεταξύ άλλων κοσμήματα Katerina Psoma, Antonia Karra, Beat it by Fani Sarantopoulou , Vanilla on the Rock, π Kosmima , Drama Queen, οι πετσέτες-παρεό Pestemal and Towel τα παιδικά ρούχα Look at me, Miss Flamingo, τα καλοκαιρινά φορέματα και καφτάνια See you Klio, τα design αντικείμενα Rotate , τα  μαγιώ sunderwater , Emmanuella, τα κολάν Gluten Free Legging, τα  ψάθινα καπέλα και τσάντες Beach Life-Liebe Anta και άλλα πολλά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View