Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 2 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα 2 Ιουνίου

Ζώδια

Ταύρος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, για λίγες ακόμα μέρες εφιστά τη προσοχή σε οικονομικές πλάνες κι εξαπατήσεις, όπως επίσης και σε απογοητεύσεις ή μπερδέματα και ψέματα σε φιλίες ή μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Κάποιοι άνθρωποι φαίνεται ότι δεν έχουν τις ίδιες με εσάς αξίες, κι αυτό σάς απογοητεύει. Προσοχή επίσης σε ουτοπικά πλάνα.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει δύσκολη όψη με τον απατηλό Ποσειδώνα, η οποία μέχρι και το Σαββατοκύριακο εφιστά τη προσοχή σε ερωτικές και οικονομικές πλάνες. Έχετε μεγάλη λαχτάρα να ερωτευτείτε, όμως προσέξτε από ποιον παρασύρεστε. Οι πλάνες μπορεί να εκδηλωθούν και μέσα απ' τον επαγγελματικό χώρο και από άτομα εξουσίας.

Καρκίνος

Αυξάνει πολύ τον ρομαντισμό και τα αισθήματα νοσταλγίας και πόθου το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα για λίγες ακόμα μέρες, όμως είναι μια όψη με παγίδες ερωτικές αλλά και οικονομικές. Προσοχή σε παράνομες, κρυφές ή μπερδεμένες και ασαφείς σχέσεις. Πιθανές απογοητεύσεις και αποκάλυψη ψεμμάτων. Επίσης προσοχή σε πλάνες σε σπουδές, νομικά, ταξίδια.

Λέων

Λόγω του τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα πρέπει μέχρι και το Σαββατοκύριακο να προσέξετε τις παρεξηγήσεις σε φιλικές κυρίως σχέσεις, ίσως ειπωθούν ορισμένα ψέματα, ενώ πλάνες κι εξαπατήσεις είναι πιθανές και σε οικονομικά ζητήματα – κρατήστε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις. Πιθανές οικονομικές “διαρροές”. Κάποια άτομα σάς απογοητεύουν με την έλλειψη αξιών τους.

Παρθένος

Σας επηρεάζει έντονα το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μια όψη που προκαλεί μπερδέματα και ψέματα σε σχέσεις, συνεργασίες, οικονομικά κι επαγγελματικά. Θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, γι' αυτό προσέξτε τις πλάνες. Αυξάνει πολύ το ρομαντισμό και το πόθο, κάτι που μπορεί να σας κάνει να παρασυρθείτε σε ακατάλληλες σχέσεις, καθώς εξιδανικεύετε καταστάσεις.

Ζυγός

Είναι μέρες που λέγονται αρκετά ψέματα και υπάρχει σύγχυση, λόγω των ποσειδώνιων όψεων που σχηματίζονται. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μέχρι και το Σαββατοκύριακο εφιστά την προσοχή σε μπερδέματα και εξαπατήσεις στο χώρο εργασίας, σε θέματα υγείας αλλά και στις σπουδές, σε ταξίδια και σε νομικά ζητήματα. Απογοητεύσεις στις σχέσεις λόγω διαφοράς αξιών.

Σκορπιός

Μπορεί να έχετε μεγάλη λαχτάρα να ερωτευτείτε αυτές τις μέρες με το ρομαντικό τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, είναι όμως μια όψη που προκαλεί πλάνες ερωτικές αλλά και οικονομικές. Προσέξτε να μην παρασυρθείτε σε ακατάλληλες σχέσεις αλλά και σε λάθος οικονομικές συνεργασίες κι επενδύσεις. Πιθανές εξαπατήσεις σε αισθηματικά και οικονομικά. Θυσίες για τα παιδιά.

Τοξότης

Βάζουν παγίδες στο δρόμο σας οι ποσειδώνιες όψεις αυτές τις μέρες. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μέχρι και το Σαββατοκύριακο εφιστά τη προσοχή σε εξαπατήσεις, σύγχυση και απογοητεύσεις σε σχέσεις, συνεργασίες, οικονομικά, αλλά και σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων. Η ανάγκη σας να ερωτευτείτε μπορεί να σας παρασύρει σε λάθος καταστάσεις.

Αιγόκερως

Λέγονται αρκετά ψέματα αυτές τις μέρες με τις ποσειδώνιες όψεις, γι' αυτό προσοχή, ειδικά μάλιστα με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες, αλλά και στο χώρο δουλειάς. Προσοχή και στις παρεξηγήσεις αλλά και στις υποσχέσεις. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, προκαλεί μπερδέματα στις σχέσεις, ενώ κάποια λόγια σάς απογοητεύουν.

Υδροχόος

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται σε οικονομικές κι ερωτικές πλάνες κι εξαπατήσεις με τις ποσειδώνιες όψεις αυτές τις μέρες. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μέχρι και το Σαββατοκύριακο μπορεί να προκαλεί “διαρροές” οικονομικές, ενώ στα ερωτικά ίσως έχετε επιτυχίες, όμως τα πράγματα είναι ασαφή. Οι σχέσεις που ξεκινούν τώρα ίσως καταλήξουν σε απογοήτευση λόγω διαφοράς αξιών.

Ιχθύες

Απογειώνει τον ρομαντισμό, την καλλιτεχνική έμπνευση και τη νοσταλγικότητα το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα έως και το Σαββατοκύριακο, είναι όμως μια όψη που βάζει παγίδες ερωτικές και οικονομικές. Γι' αυτό προσοχή από ποιον και τι παρασύρεστε κι εξιδανικεύετε. Απογοητεύσεις πιθανές, ακόμα και στην οικογένεια. Προσοχή σε διάφορες εξαπατήσεις και στις αυταπάτες.

Κριός

Άλλη μια ποσειδώνια όψη, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα προκαλεί αυτή τη φορά μπερδέματα και εξαπατήσεις σε σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά, για λίγες ακόμα μέρες. Προσοχή σε κρυφές σχέσεις, ψέματα, απογοητεύσεις. Φροντίστε να μην τρέφετε αυταπάτες. Μπορεί να ειπωθούν κάποια λόγια που θα προξενήσουν παρεξηγήσεις. Επίσης προσοχή σε οικονομικές υποσχέσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being