Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται 9 Ιουνίου στην Ελλάδα και στην Πάτρα το φιλμ "Το Κάλεσμα 2 – The Conjuring 2"

Έρχεται 9 Ιουνίου στην Ελλάδα και στην Π...

Είναι η συνέχεια της πρώτης ταινίας που είχε κάνει πολλούς θεατές να φοβηθούν

Στις 9 Ιουνίου 2016, το κοινό ετοιμάζεται να δει στις κινηματογραφικές αίθουσες την επόμενη αληθινή ιστορία από τα αρχεία των Έντ και Λορέιν Γουόρεν.

Ο λόγος για την ταινία «Το Κάλεσμα 2 – The Conjuring 2» σε σκηνοθεσία και σενάριο του Τζέιμς Γουάν και με πρωταγωνιστές τους Βέρα Φαρµίγκα, Πολ Γουίλσον, Φράνσις Ο’ Κόνορ, Μάντισον Γουλφ, Λόρεν Εσπόζιτο, Πάτρικ ΜακΌλεϊ, Μπέντζαμιν Χάιγκ, Μαρία Ντόιλ Κένεντι, Σάιμον Ντιλέινι, Φράνκα Ποτέντε και Σάιμον ΜακΜπέρνι.

Οι διεθνούς φήμης ερευνητές μεταφυσικών γεγονότων, Εντ και Λορέιν Γουόρεν επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη µε μια νέα τρομακτική υπόθεση. Αφού κατάφεραν να βοηθήσουν μια οικογένεια να καταπολεμήσει μια πανίσχυρη δαιμονική παρουσία που στοίχειωνε την οικία τους ετοιμάζονται να λύσουν το μυστήριο ενός τρομακτικού πνεύματος.

Η υποψήφια για Oscar ηθοποιός Βέρα Φαρμίγκα (“Up In the Air,” τηλεοπτικό “Bates Motel”) και ο Πάτρικ Γουίλσον (ταινίες “Insidious”), επιστρέφουν στους ρόλους των δαιμονολόγων Λορέιν και Εντ Γουόρεν, οι οποίοι μεταβαίνουν στο βόρειο Λονδίνο, αναλαμβάνοντας την πιο τρομακτική ίσως υπόθεση της καριέρας τους: να βοηθήσουν μία ανύπανδρη μητέρα που μεγαλώνει μόνη της τα τέσσερα παιδιά της, να απαλλαχθεί από τα κακά πνεύματα που στοιχειώνουν το σπίτι της.

Ο σκηνοθέτης Τζέιµς Γουάν και οι σεναριογράφοι Κάρεϊ και Τσαντ Χέις επιστρέφουν µε τη συνέχεια μιας από τις μεγαλύτερες horror επιτυχίες των τελευταίων χρόνων. Η ταινία κατάφερε το 2013 να ξεπεράσει τα 320 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως σε εισπράξεις, και παραμένει δεύτερη σε εισπράξεις μετά το θρυλικό “The Exorcist”.

Το καστ συμπληρώνουν η Φράνσις Ο’ Κόνορ (τηλεοπτική σειρά “The Missing”) στον ρόλο της ανύπανδρης μητέρας, ενώ η Μάντισον Γουλφ (τηλεοπτική σειρά “Zoo”) και οι πρωτοεμφανιζόμενοι Λόρεν Εσπόζιτο, Πάτρικ ΜακΌλεϊ και Μπέντζαμιν Χάιγκ ενσαρκώνουν τα παιδιά της. Η Μαρία Ντόιλ Κένεντι (τηλεοπτική σειρά “Orphan Black”), ο Σάιμον Ντιλέινι (τηλεοπτική σειρά “Roy”), η Φράνκα Ποτέντε (“Run Lola Run”, “The Bridge”) και ο Σάιμον ΜακΜπέρνι (“Mission Impossible: Rogue Nation”) συμπληρώνουν το καστ.

Ο Γουάν εκτός από την σκηνοθεσία, συνυπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Κάρεϊ & Τσαν Χέις και Ντέιβιντ Λέσλι Τζόνσον.

Να προσθέσουμε πως η Λορέιν Γουόρεν γεννημένη το 1927 είναι ακόμα εν ζωή. Από την εταιρεία διανομής Tanweer, που θα βγάλει την ταινία στην Ελλάδα στις 9 Ιουνίου μας εστάλη υποτιτλισμένο featurette, με τίτλο «Strange Happenings in Enfield», μια ματιά πίσω από τα αληθινά περιστατικά που αφηγείται η ταινία «Το Κάλεσμα 2 - The Conjuring 2», μαζί με το υποτιτλισμένο cut down trailer/60’’ tv spot της ταινίας.

Το φιλμ «Το Κάλεσμα 2» θα παιχθεί και σε ειδικές προβολές, σε επιλεγμένους κινηματογράφους, το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016, ενδεχομένως και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas.

Στις ΗΠΑ η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 10 Ιουνίου.

Η 1η ταινία είχε προκαλέσει μεγάλες ανατριχίλες και φόβο σε πολλούς θεατές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture