Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Οι Μάριος Φραγκούλης και Γιώργος Περρής με μία "Κιβωτό" τραγούδια στις 13 Ιουνίου στην Πάτρα

Οι Μάριος Φραγκούλης και Γιώργος Περρής ...

Στα Παλαιά Σφαγεία στην Ακτή Δυμαίων, στις 9.30 μμ

Το φετινό καλοκαίρι o κοσμοαγάπητος ερμηνευτής Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής, με την πολύ ωραία φωνή και εκφραστική ερμηνεία, θα περιοδεύσουν με σκοπό να ταξιδέψουν το κοινό στα θαύματα της ελληνικής μουσικής, με αφορμή τα ντουέτα που ηχογράφησαν στο καινούριο τους άλμπουμ, με τίτλο «Κιβωτός».

Οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές θα πραγματοποιήσουν μία σειρά από συναυλίες σε μικρές και μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα και την Κύπρο παρουσιάζοντας τη νέα τους δισκογραφική δουλειά που κυκλοφόρησε στις αρχές Μαΐου.

Στο πλαίσιο της περιοδείας τους, θα εμφανιστούν στις 13 Ιουνίου 2016, στα Παλαιά Σφαγεία (πρώην Πολιτεία) στην Ακτή Δυμαίων, στην Πάτρα, στις 9.30 μμ.

Ο Μάριος Φραγκούλης με την σχεδόν 30χρονη μουσική πορεία που ξεκίνησε από τα μιούζικαλ του θεατρικού Λονδίνου και ο Γιώργος Περρής, με την «Κιβωτό», χαρίζουν απλόχερα στο κοινό μερικά από τα ωραιότερα ελληνικά τραγούδια του ‘80 και ’90, που υπογράφουν οι πιο σπουδαίοι συνθέτες και στιχουργοί αυτής της γενιάς που άγγιξαν τις καρδιές μας. Δημιουργίες των Κραουνάκη, Νικολακοπούλου, Ρεμπούτσικα, Γαλάνη, Μικρούτσικου, Αντύπα, Αλεξίου, Παπαδημητρίου, Γκανά, Καββαδία, Αδελφών Κατσιμίχα, Μαχαιρίτσα, Καραΐνδρου, Ιωαννίδη, Λάγιου, Χατζιδάκι και Γκάτσου, σε νέες, ευφάνταστες και σύγχρονες ενορχηστρώσεις του Πέτρου Κλαμπάνη.

Ερμηνεύοντας αυτά τα σημαντικά τραγούδια, ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής θα συμπαρασύρουν το κοινό σε βραδιές μέθεξης και θα θυμίσουν σε όλους τη δύναμη της μουσικής, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου. Με την «Κιβωτό», οι δύο καλλιτέχνες υπόσχονται στον κόσμο συναυλίες όπου θα σιγοψιθυρίζει τους στίχους των τραγουδιών από την αρχή ως το τέλος, θα ερωτευτεί, θα ονειρευτεί, θα σκεφτεί διαφορετικά, θα νιώσει ξανά την ελπίδα και θα πιστέψει στα θαύματα.

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων: DISCOVER, ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ ΚΑΙ CAFÉ CIVIL ΠΛ.ΟΛΓΑΣ.

Τιμή εισιτηρίου προπώλησης : 13 ευρώ

Γενική είσοδος : 15 ευρώ.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00.

Περισσότερες πληροφορίες: 6972307470 και 6934605584.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture