Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αμαλιάδα: Γράφουν το βράδυ, σβήνουν το πρωί - Συνθήματα και γκράφιτι λερώνουν τους τοίχους σχολείων

Αμαλιάδα: Γράφουν το βράδυ, σβήνουν το π...

Αγνωστοι προκαλούν φθορές

Δεν πέρασαν παρά λίγες ημέρες που ολοκληρώθηκε το έργο του ελαιοχρωματισμού στα δημοτικά σχολεία της Αμαλιάδας. Κάποιοι είδαν με άλλο μάτι αυτή την κίνηση, πιθανώς να μην τους άρεσε και το χρώμα και προτίμησαν να κάνουν τη δική τους… «εικαστική» παρέμβαση. Άγνωστοι νεαροί προχθές το βράδυ κατάφεραν να αφήσουν το καλλιτεχνικό τους στίγμα σε ένα «φρεσκοβαμμένο» σχολείο και αποπειράθηκαν να το κάνουν και σε άλλο ένα αλλά έγιναν αντιληπτοί…

Οι νεαροί προφανώς λάτρεις του γκράφιτι, βρήκαν πεδίο δράσης λαμπρό στους τοίχους του 3ου δημοτικού σχολείου της πόλης. Οι ελαιοχρωματισμοί στους εξωτερικούς τοίχους του σχολείου είχαν ολοκληρωθεί πρόσφατα και απέκτησαν ξανά γκράφιτι προχθές τα ξημερώματα. Στο σχολείο που βρίσκεται στην οδό Πύρρωνος ο δήμος σκέφτεται να αποκαταστήσει τον τοίχο που έγιναν οι βανδαλισμοί, αν και είναι πολύ πιθανό σύντομα να επαναληφθούν.

Η δεύτερη – απόπειρα αυτή τη φορά – για να κάνουν οι νεαροί γκράφιτι σε τοίχους σχολείου, ήταν στο 2ο δημοτικό στον οδό Βύρωνος. Εκεί οι δράστες που πλησίασαν στο σχολείο με τα σπρέι ανά χείρας όμως έγιναν αντιληπτοί από γείτονες που τους φώναξαν και τους ανάγκασαν να αποχωρήσουν. Και έτσι το συγκεκριμένο «φρεσκοβαμμένο» σχολείο γλίτωσε την «τολμηρή» εικαστική παρέμβαση.

ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις