Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Η νεοσύστατη Συμφωνική Ορχήστρα Πνευστών «Πατρεύς» και η γνωστή ερμηνεύτρια Μαντώ μαζί επί σκηνής

Η νεοσύστατη Συμφωνική Ορχήστρα Πνευστών...

Την Κυριακή στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών

Την ερχόμενη Κυριακή 29 Μαΐου 2016 στις 8 το βράδυ, η Συμφωνική Ορχήστρα Πνευστών «Πατρεύς», η οποία ιδρύθηκε πέρυσι, με 40 μουσικούς επί σκηνής θα ταξιδέψει το μουσικόφιλο κοινό σε αγαπημένα τραγούδια του Ελληνικού και ξένου κινηματογράφου, σε μια μοναδική μουσική πανδαισία, στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στο Ρίο.

Πρόκειται για μία συναυλία όπου η μουσική θα συναντήσει την 7η Τέχνη.

Καλεσμένη ερμηνεύτρια θα είναι η γνωστή τραγουδίστρια με την υπέροχη φωνή, Μαντώ, η οποία θα εμφανιστεί επί σκηνής, με πιάνο και συνοδεία την Συμφωνική Ορχήστρα Πνευστών Πατρεύς, και θα ερμηνεύσει τραγούδια αγαπημένα!

Για πρώτη φορά, η επαγγελματική Συμφωνική Ορχήστρα Πνευστών, «Πατρεύς», παρουσιάζει μια μουσική παραγωγή βασισμένη στην δυναμική των πνευστών οργάνων. Μουσικοί με παιδεία, με αγάπη και γνώσεις σ αυτό το οποίο παρουσιάζουν, με δυνατότητα να σταθούν επάξια σε οποιαδήποτε σκηνή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώνονται για να μας χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Διεύθυνση Ορχήστρας: Ευρυσθένης Χατζηγιάννης και Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος.

Η Πάτρα έχει αναδείξει πολλές συμφωνικές ορχήστρες, ωστόσο είναι η 1η φορά που ενώνονται 40 μουσικοί μεγάλης κλίμακας, παίζοντας όλα τα είδη πνευστών σε μια μουσική παραγωγή που στόχο έχει να ψυχαγωγήσει και να κατακτήσει το κοινό!

Τιμή εισιτηρίων - 10 ευρώ.

Η Μαντώ είναι μία τραγουδίστρια (το πραγματικό της όνομα είναι Αδαμαντία Σταματοπούλου) με μία μουσική πορεία που ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του ‘80. Έχει γεννηθεί στις 13 Απριλίου 1966 στον Πειραιά και κατάγεται από την Κάρπαθο. Από τις πιο γνωστές της επιτυχίες είναι τα κομμάτια «Εμείς» (ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο), «Δανεικά», «Στοιχηματίζω», κ.α.

Το 2003 η Μαντώ εκπροσώπησε επάξια την Ελλάδα στον πανευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον με την δυναμική μπαλάντα σε αγγλικό στίχο «Never let you go».

*Η έδρα της Ορχήστρας "Πατρεύς" είναι στην οδό Ρήγα Φεραίου 7, στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life