Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

To I.IEK BΕΡΓΗ στηρίζει το TEDx Patras

To I.IEK BΕΡΓΗ στηρίζει το TEDx Patras

Γιατί οι «Ευκαιρίες – Οpportunities» δημιουργούνται από εκείνους που τολμούν

Αρωγός στον παγκόσμιο θεσμό TEDx είναι το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ ήδη από την πρώτη διοργάνωσή του στην Πάτρα, τον προηγούμενο Απρίλιο. Στο φετινό TEDx Patras δηλώνει σθεναρά «παρών» αναλαμβάνοντας την ψηφιακή παρουσίαση ομιλητών που άδραξαν ευκαιρίες, δημιούργησαν άλλες, έχασαν κάποιες αλλά πίστεψαν στις ευκαιρίες που δίνει η Ζωή όσο δύσκολη κι αν είναι σε εποχές όπως η τωρινή.

Η Κατερίνα Αγγελάκη-Ρουκ από τις εμβληματικότερες και λυρικότερες φωνές της μεταπολεμικής ποίησης, ο πολυπράγμων Ηλίας Μαμαλάκης των οικονομικών, της γαστρονομίας και της επιχειρηματικότητας, ο Διονύσης Κολοκοτσάς, Διευθυντής Eταιρικών Σχέσεων της Google , ο Πατρινός Δημήτρης Γλέζος της Transifex, cloud-based πλατφόρμας μετάφρασης για τα προϊόντα λογισμικού που ίδρυσε πατώντας σε μία «ευκαιρία – opportunity» και οι  Πρωταθλητές του Παγκόσμιου Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Ρητορικής (WUDC 2016) στην κατηγορία «ΕFL» Μαρία Ρούσση και Θοδωρής Ντουνιάς μαζί με τους Science Reactors που απενοχοποιούν την «σοβαροφάνεια» της επιστήμης, όλοι συνδυάζουν Ευκαιρίες σε διαφορετικούς χώρους και χρόνους.

Τις Ευκαιρίες που ακράδαντα το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ πιστεύει, υποστηρίζει, προωθεί, αξιοποιεί και φιλτράρει για να παραδώσει σε νέους ανθρώπους στο πνεύμα και όχι μόνο στην ηλικία. Στα πλαίσια αυτά και ανταποκρινόμενο στην πρόκληση της θεματικής του TEDx Patras «Οpportunities»το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ  θα προσφέρει Υποτροφία για εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο για τη Δια Βίου Μάθηση VERGI-ΒΕΡΓΗ ΚεΔιΒιΜ2.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά