Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Όλες οι εξελίξεις για το σπίτι του Παλαμά στην Πάτρα θα παρουσιαστούν σε συνέντευξη Τύπου την Κυριακή στην Πάτρα

Όλες οι εξελίξεις για το σπίτι του Παλαμ...

Την πρόσκληση απευθύνουν οι Αθανάσιος Στεφανόπουλος, Νίκος Μπακρώζης και Σπύρος Δεμαρτίνος

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η οικία όπου γεννήθηκε το 1859, στην Πάτρα, στην οδό Κορίνθου κοντά στην Κολοκοτρώνη ο σπουδαίος ποιητής μας Κωστής Παλαμάς, ανακατασκευάστηκε και ανακαινίστηκε και αναμένεται να στεγάσει την Στέγη Γραμμάτων και Πολιτισμού Κωστής Παλαμάς.

Αυτή την Κυριακή 10 Απριλίου 2016, θα γίνει μία συνάντηση τις 12 μ.μ. στον ημιώροφο του ξενοδοχείου «Βυζαντινόν» στην Ρ. Φεραίου, με τους εκπροσώπους του Τύπου προκειμένου να ενημερωθούν για την εξέλιξη της αποκατάστασης του κτιρίου όπου γεννήθηκε ο Κωστής Παλαμάς, με την ευκαιρία της έναρξης της συνεργασίας του «Ιδρύματος Κωστή Παλαμά» και της «Στέγης Γραμμάτων Κωστής Παλαμάς» με την συμμετοχή του Πανεπιστημίου Πατρών.

Την πρόσκληση απευθύνουν για την «Στέγη Γραμμάτων Κωστής Παλαμάς» οι Αθανάσιος Στεφανόπουλος, Νίκος Μπακρώζης και Σπύρος Δεμαρτίνος. Ο Πατρινός στην καταγωγή Θανάσης Στεφανόπουλος που ζει μόνιμα με την οικογένεια του και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, είναι ο άνθρωπος που αγόρασε το σπίτι του Παλαμά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture