Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διεκόπη η κίνηση στην επαρχιακή οδό στην τοπική κοινότητα Κλεπάς και εκκενώνεται τμήμα του χωριού μετά από απόφαση του Δήμου Ναυπακτίας

Διεκόπη η κίνηση στην επαρχιακή οδό στην...

Λόγω μικρών μετακινήσεων στο υπέδαφος της περιοχής

Στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης που υλοποιεί το Ι.Γ.Μ.Ε. – Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Δήμος Ναυπακτίας στην Τ.Κ. Κλεπάς, διαπιστώθηκε ότι μετά από τις τελευταίες μετρήσεις (Δεκέμβριος 2015) και μέχρι σήμερα, έχουν συμβεί μικρές μετακινήσεις στο υπέδαφος της περιοχής.

Κατόπιν αυτού και μετά από εισήγηση του Ι.Γ.Μ.Ε, η Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας διέκοψε την κίνηση στην Επαρχιακή οδό που διέρχεται την Κλεπά και το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας αποφάσισε την εκκένωση ενός μικρού τμήματος του χωριού, περιμετρικά της Πλατείας και μέχρι την επανεξέταση των δεδομένων από το Ι.Γ.Μ.Ε. (το τμήμα αυτό είναι αρκετά μικρό σε έκταση και δεν πρέπει να δημιουργεί ανησυχία).

Ήδη κλιμάκιο του Δήμου (με επικεφαλής τον Δήμαρχο Παναγιώτη Λουκόπουλο) και της Π.Ε. Αιωτλ/νίας, μεταβαίνει  στην Τ.Κ. Κλεπάς, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου του Δήμου Ναυπακτίας.

«Θα παρακολουθούμε διαρκώς την εξέλιξη του φαινομένου ενώ στα πλαίσια της Προγραμματικής Σύμβασης που υλοποιείται στην περιοχή, θα προκύψει και η οριστική λύση για την Τ.Κ. Κλεπάς.

Συνιστούμε στους κατοίκους  να είναι σε επαγρύπνηση, μέχρι την επανεξέταση του φαινομένου και τους παρακαλούμε να είναι αρωγοί στις προσπάθειες του Δήμου και της Περιφέρειας, με στόχο την οριστική διευθέτηση του προβλήματος», αναφέρει τέλος η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ναυπακτίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις