Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται ο «Eddie the Eagle» στις Πατρινές αίθουσες με Τάρον Έτζερτον και Χιου Τζάκμαν

Έρχεται ο «Eddie the Eagle» στις Πατρινέ...

Από την Odeon, στις 31 Μαρτίου 2016

Ο 26χρονος Ουαλός ηθοποιός Τάρον Έτζερτον είναι ο Μάικλ «Eddie the Eagle» Έντουαρντς, ο χειρότερος άλτης του σκι στην ιστορία του αθλήματος και ο Αυστραλός σούπερ σταρ Χιου Τζάκμαν έχει αναλάβει να τον προπονήσει στην συγκινητική κωμική ιστορία του φιλμ «Έντι ο Αετός –Eddie the Eagle» που ήδη παίζεται εδώ και τρεις εβδομάδες στις ΗΠΑ ενώ από τις 31 Μαρτίου αναμένεται να έρθει και στην Ελλάδα και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, σε διανομή της Odeon.

Ο Μάικλ Έντουαρντς ήταν ο πρώτος αθλητής που εκπροσώπησε τη Μεγάλη Βρετανία στο άλμα με σκι, στους Ολυμπιακούς του Κάλγκαρι το 1988. 55ος στην κατάταξη και εντελώς αυτοχρηματοδοτούμενος (εργαζόταν ως σοβατζής για να ζήσει), ο Έντουαρντς είχε ως εμπόδιο το βάρος του, την έλλειψη εξοπλισμού και εκπαίδευσης, την κακή του όραση και την υψοφοβία του, με αποτέλεσμα να κάνει καταστροφικές προσπάθειες και να τερματίσει τελευταίος.

Όμως η μόνιμη καλή του διάθεση και η αισιόδοξη προσέγγισή του κέρδισαν τους φαν του αθλήματος σε ολόκληρο τον κόσμο και ο Έντουαρντς, σύμβολο πια της επιμονής και του αλύγιστου ανθρωπίνου πνεύματος, έγινε διάσημος για αυτό που δεν θα περίμενε ποτέ κανείς: γι’ αυτό που πραγματικά ήταν.

Κερδίσεις ή χάσεις, να στοχεύεις ψηλά, είναι το διαφημιστικό μότο της ταινίας που έχει σκηνοθετήσει ο Dexter Fletcher! Η ταινία «Έντι ο αετός» μας έρχεται από τους παραγωγούς της ταινίας «Kingsman, Μυστική υπηρεσία» όπου είχαν παίξει ο Κόλιν Φερθ και ο Τάρον Έτζερτον.

Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας έγινε στο συγκρότημα κινηματογράφων Odeon της Πλατείας Λέστερ (Λονδίνο) και στο Mathäser Filmpalast του Μονάχου, στη Γερμανία.

Το τρέιλερ του φιλμ προβαλλεται ήδη στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

*Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Eddie "The Eagle" Edwards, κεντρικός ήρωας της ταινίας, είναι υπαρκτό πρόσωπο. Πρόκειται για Βρετανό σκιέρ, ο οποίος το 1988 (σήμερα είναι 54 ετών) κατάφερε να γίνει ο πρώτος διεκδικητής της χώρας του, της μεγάλης Βρετανίας στο Ολυμπιακό άθλημα «άλμα με σκι». Στην ταινία που έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο φετινό Φεστιβάλ Ανεξάρτητου κινηματογράφου του Sundance στη Γιούτα, παίζει και ο Christopher Walken.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture