Στις 19.30, στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών -Χορηγός επικοινωνίας είναι το thebest.gr
Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Πατρών «Δανιηλίς» θα παρουσιάσει μια «Μουσική Πανδαισία με Γυναικεία Μαεστρία» την ερχόμενη Κυριακή.
Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για τη Γυναίκα ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Πατρών «Δανιηλίς» έχει οργανώσει και θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση ανάδειξης Γυναικών Μαέστρων της πόλης της Πάτρας, οι οποίες μας έχουν χαρίσει αξέχαστες μελωδικές στιγμές και με όπλο τη μουσική τους διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην καλλιέργεια, μέσω της μουσικής παιδείας, συμπολιτών μας κάθε ηλικίας.
Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 και ώρα 19.30 το απόγευμα, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, εννέα διακεκριμένα μουσικά σύνολα, 300 χορωδοί και μουσικοί, υπό γυναικεία διεύθυνση, θα μας οδηγήσουν σε ένα μουσικό ταξίδι που αναμένεται ξεχωριστό.
Στη συναυλία συμμετέχουν τα εξής σχήματα: Προπαιδική χορωδία της "Πολυφωνικής" , Γυναικείο φωνητικό σχήμα της Φιλαρμονικής Εταιρείας Ωδείο Πατρών, Γυναικείο φωνητικό σχήμα "Αντηχώ", Σύνολο Vocal της Πατραϊκής Μαντολινάτας, Γυναικείο φωνητικό σχήμα "Εμμέλεια" της "Πολυφωνικής", Μουσικό σύνολο "A Companhia Artistica", Χορωδία Επτανησίων, Παιδική-Νεανική χορωδία της "Πολυφωνικής", Χορωδία με ορχήστρα του Πανεπιστημίου Πατρών.
Όσοι απολαύσουν την εκδήλωση, θα συμβάλουν στο ανεκτίμητο έργο του Ιδρύματος Στήριξης ογκολογικών ασθενών «Η Ελπίδα» και του Συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» ,καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς των φορέων αυτών, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ και έχει αρχίσει η προπώλησή τους στα γραφεία της Πολυφωνικής καθώς και στα καταστήματα Γωνιά του Βιβλίου, Καραμούζης -οπτικά, Discover your way.
*Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το thebest.gr.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr








