Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Η Πάτρα παρουσιάζει την πρώτη Καρναβαλική μπύρα στην Ελλάδα –Δείτε την και απολαύστε την

Η Πάτρα παρουσιάζει την  πρώτη Καρναβαλι...

Από την Πατραϊκή Ζυθοποιία

Η Πάτρα κρατάει τα σκήπτρα του Καρναβαλιού, ως εκ τούτου ό,τι  Καρναβαλικό γεννιέται είναι λογικό να έχει ως τόπο γέννησης την Πάτρα.

Η Πατραϊκή Ζυθοποιία, γνωστή από την φρέσκια απαστερίωτη μπύρα Διώνη, κυκλοφόρησε την πρώτη Καρναβαλική μπύρα στην Ελλάδα. Το όνομα της  ORA CARNIVAL 2016, την οποία μπορείτε από αύριο Τσικνοπέμπτη, να τη βρείτε στο κατάστημα Αχαϊκών προϊόντων ΚΕΛΛΑΡΙ 151 (Μαιζώνος και Φιλοποίμενος). Ειδικά για την Τσικνοπέμπτη, για όσους θέλουν να τσικνίσουν απολαμβάνοντας την Καρναβαλική μπύρα,  η ORA θα διατίθεται από το πρωί στο ΚΕΛΛΑΡΙ και στην ψησταριά «Βασίλης», που βρίσκεται στη Μαιζώνος.

Πρόκειται για FEST μπύρα, πάντα φρέσκια και χωρίς παστερίωση, με εξαιρετική γεύση.

Η ORA, όπως και η ΔΙΩΝΗ, παράγονται από την Πατραϊκή Ζυθοποία των αδελφών Κώστα  και Γιώργου Αντωνακόπουλου, που κάθε χρόνο θα βγάζουν και μία FEST μπύρα για το Καρναβάλι.

«Η Πατραϊκή Ζυθοποιία ιδρύθηκε για να μετατρέψει σε ουσία το πάθος των ιδρυτών της για ένα προϊόν το οποίο όχι μόνο θα είναι απολαυστικό και εξαιρετικής ποιότητας, αλλά θα αποτελεί συνειδητή επιλογή ακριβώς γι αυτό το λόγο» σημειώνουν οι αδελφοί Αντωνακόπουλοι μιλώντας στο thebest.gr και συνεχίζουν: «Με αυτή την ιδέα, αυτό-γιατί όχι;- το όνειρο, το αδιαπραγμάτευτο όνειρο, η εταιρεία μας ξαναβάζει την Πάτρα στην πρώτη γραμμή παραγωγής μπύρας μετά από τέσσερις και πλέον δεκαετίες, δημιουργώντας ένα περιβάλλον εργασίας προσανατολισμένο στην τοπική κοινωνία, στο οποίο οι εργαζόμενοι μπορούν να βελτιώνουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες και να εξελίσσονται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ

Η πιο "ιδιαίτερη" ξανθιά φτιάχνεται και κυκλοφορεί στην Πάτρα – Οι "γονείς" της μιλούν στο thebest.gr και αποκαλύπτουν τα... μυστικά της!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life