Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Keys and Arrows για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από τη Νάγια Χατήρα

Keys and Arrows  για την ημέρα του Αγίου...

Στη γκαλερί Cube

Η Γκαλερί Cube, φιλοξενεί την καινούρια σειρά κοσμημάτων Keys and Arrows από τη Νάγια Χατήρα.  Η συγκεκριμένη σειρά περιλαμβάνει πρωτότυπα και μοναδικά κοσμήματα που σχεδιάστηκαν με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και αποκλειστικά για την Cube.

Η Νάγια Χατήρα δημιουργεί και προτείνει τα Keys and Arrows για όποιον επιθυμεί να τα προσφέρει ή να τα φορέσει, ακολουθώντας  τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, αλλά πάντα στο πλαίσιο της κομψότητας και του all time classic. Τα μηνύματα αγάπης, όπως το “Only you” και το “You are my sunshine”, περικλείονται στον κύκλο της αέναης κίνησης και είναι αποτέλεσμα επιρροών από το hand lettering, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις ιδιαίτερες συσκευασίες που συνοδεύουν όλα τα κοσμήματα της σειράς.

Τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι ασήμι με ειδική επεξεργασία και ροζ χρυσός δίνοντας μέσα από τα επιροδιωμένα κοσμήματά της, κυρίαρχη θέση στο ροζ αντί του κόκκινου της ημέρας. Οι φόρμες βασίζονται σε σχήματα, όπως τα “κλειδιά” και τα “βέλη”  που λειτουργούν σαν σύμβολα για να στείλουν το μήνυμα της κατεύθυνσης, αλλά και του δρόμου ανάμεσα στη λογική και την καρδιά. Τα κοσμήματα συνοδεύονται από φίνες αλυσίδες που αναδεικνύουν τις φόρμες τους.

Η σειρά κοσμημάτων της Νάγιας Χατήρα, Keys and arrows φιλοξενείται στην Cube, από τις 8 έως και τις 13 Φεβρουαρίου 2016.

Ώρες λειτουργίας: Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή 10.00 – 14.00 & 18.00 – 21.00

Τετάρτη Σάββατο 10.00 – 14.00

Κυριακή & Δευτέρα κλειστά

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Η Νάγια Χατήρα Σπούδασε στη σχολή Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και στη Σχολή Γραφικών Τεχνών & Καλλιτεχνικών σπουδών (ΣΓΤΚΣ) του ΤΕΙ Αθηνών. Το 2011 παρακολουθεί σεμινάρια κοσμήματος δίπλα στο Δημήτρη Νικολαΐδη στο Ελληνοαμερικάνικο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, Κολλέγιο Αθηνών Ψυχικού και κατευθύνεται προς την κατασκευή ασημένιων κοσμημάτων. Ξεκίνησε τους πρώτους πειραματισμούς γυναικείων αξεσουάρ με επιλογή από άχρηστα υλικά στην ηλικία των δεκατεσσάρων ετών. Έμπνευση για εκείνη μπορεί να αποτελέσει οτιδήποτε, μια εικόνα, ένα άκουσμα ή ακόμη και μια λέξη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture