Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι Patrinistas αντάλλαξαν βιβλία και έκοψαν την πίτα τους

Οι Patrinistas αντάλλαξαν βιβλία και έκο...

Στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου

Η ομάδα Εθελοντισμού και Ενεργοποίησης Patrinistas, παρά το τσουχτερό κρύο, την Παρασκευή 22/1 και το Σάββατο 23/1, αντάλλαξαν βιβλία και έκοψαν την πίτα του 2016 και πάλι στον δρόμο. Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Προσφέραμε πίτα, κεράσαμε τεντούρα και μοιράσαμε τριαντάφυλλα στους συμπολίτες μας σε μια χαρούμενη γιορτή , όπου συγκεντρώσαμε σημαντική ποσότητα βιβλίων , τα οποία θα διατεθούν για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης ιδρυμάτων της πόλης μας. Γνωρίσαμε συμπολίτες μας που ενδιαφέρονται για την Ομάδα μας, ανταλλάξαμε ιδέες για νέες δράσεις, απλά τα είπαμε..... συγκινηθήκαμε και ευχηθήκαμε και του χρόνου με υγεία και περισσότερη ανθρώπινη επικοινωνία. Τυχερή της χρονιάς στην οποία έπεσε το φλουρί, η φίλη της ομάδας μας κ. Χριστίνα Καρποντίνη.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Αλέξιο Μακρή, ανθοπώλη στη οδό Κανελλοπούλου 40, Έξω Αγυιά για την ευγενική προσφορά των λουλουδιών, για τέταρτη συνεχή χρονιά, που έδωσαν χρώμα στην δράση μας, την βιομηχανία ποτών CHRIS για την προσφορά (για πολλοστή φορά) της υπέροχης τεντούρας και το πάρκινγκ αυτοκινήτων AUTO PARKING PATRAS (Κόλλιας Αθανάσιος), στη οδό Γεροκωστοπούλου 12-16, για την πρακτική στήριξη και εξυπηρέτηση της δράσης μας .

Επίσης ευχαριστούμε τους Συμπολίτες μας για την ανταπόκριση και τα ζεστά τους χαμόγελα.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις