Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

LONDON MENSWEAR FASHION WEEK:ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ BURBERRY SHOW

LONDON MENSWEAR FASHION WEEK:ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τ' αγόρι μου φοράει γκλίτερ



Η πιο ποπ μεγαλούπολη του πλανήτη ξεσηκώθηκε από άλλη μια Εβδομάδα Ανδρικής Μόδας και οι δρόμοι γέμισαν με πολύ-πολύ νεαρά μοντέλα αλλά και πλήθος τολμηρά στυλιζαρισμένου κόσμου, που σχετίζεται επαγγελματικά με την ένδυση. Τα κουρέματα, το styling, το attitude αναστάτωσαν τα φλας του street style με την "προχώ" τους διάσταση, αφού πάντα στη βρετανική πρωτεύουσα το "διαφορετικό" αναδεικνύεται πιο χαλαρά και φυσικά, με ενέργεια και φρεσκάδα, συγκριτικά με τις άλλες μητροπόλεις. Μεγαλύτερο "ντόρο" έκανε πάντως το σόου του οίκου Burberry, στη σκιά του θανάτου του Ντέιβιντ Μπόουι.

Τί να διαλέξουμε από την λονδρέζικη πασαρέλα του δρόμου; Πολύ φράντζα και mods χτενίσματα στα σχεδόν εφηβικά πρόσωπα των αγοριών, πολύ φούτερ με γράμματα και bomber jackets, αλλά και ανδρικές γούνες μαζί με αβάν γκαρντ παπούτσια, από sneakers ως μποτάκια και μοκασίνια Gucci. (Ο φακός της αμερικάνικης Vogue είναι εκεί).

*Η επίδειξη με την ανδρική συλλογή Burberry στο Kensington Gardens για τον επόμενο χειμώνα είχε τίτλο "Something old, something new, something borrowed, something blue" και διέθετε ζωντανή μπάντα με έγχορδα, νταμς, πιάνο. Τα μοντέλα ανέδειξαν πολλές "αθλητικές" ζακέτες με φερμουάρ και ρίγα, διάφορα καμπαρντινάκια, παρκά, κοντά τζιν με εκκεντρική πινελιά το γκλίτερ στα πρόσωπά τους και τις παγέτες σε κάποιες μπλούζες και παντελόνια. Ενα από τα μοντέλα είχε γράψει το όνομα του Μπόουι στα χέρια του. Ανάμεσα στους θεατές ήταν ο κούκλος βρετανός σούπερ μόντελ Ντέιβιντ Γκάντυ, ο 16χρονος γιος του Μπέκαμ Μπρούκλιν, ο ωραίος αδελφός της Ρόζι Χάντιγκτον,Τόμπι η τοπ μόντελ Ζουρντάν Νταν, o στυλάτος ραδιοφωνικός παραγωγός Νικ Γκρίμσοου κ.α. Δείτε στιγμιότυπα για να αλλάξετε "παραστάσεις" όπως λέμε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View