Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

At home. Νιώσε, δημιούργησε και απόλαυσε!

At home. Νιώσε, δημιούργησε και απόλαυσε!

Επισκεφτήκαμε ένα ξεχωριστό χώρο

Στην οδό Π. Κανελλοπουλου, ακριβώς στις γραμμές, ένα ιδιαίτερο κτίριο με μεγάλες βιτρίνες θεματικά διακοσμημένες, σου τραβάει το βλέμμα και σε βάζει στη διαδικασία να πλησιάσεις.

Καλωσόρισες στον κόσμο του At home…

Το at home εμπνεύστηκε και δημιουργήθηκε με σκοπό να κάνει τη ζωή μας στο σπίτι (at home) μια ξεχωριστή εμπειρία με εντυπωσιακά προσιτές πινελιές ζωντάνιας, φρεσκάδας, γούστου, στιλ, πρακτικότητας, φιλοξενίας, design.

Το brand at home - που μετρά μόλις 1,5 χρόνο παρουσίας - προέκυψε σαν απόσταγμα μεγάλης εμπειρίας στο χώρο του επίπλου και της διακόσμησης. Η ομάδα του at home γνωρίζει καλά το αντικείμενο, αλλά δεν αρκείται σε αυτό. Μελετά, ερευνά, ταξιδεύει, αναζητά, σχεδιάζει, δημιουργεί, συνθέτει. Δεν βλέπει προϊόντα αλλά προτάσεις και κομμάτια ενός υπέροχου παζλ. Κομμάτια ικανά να συνθέσουν πολύ ενδιαφέρουσες εικόνες με σεβασμό στο προσωπικό στιλ και την προσωπική ματιά του καθενός μας.

Σε αυτό το πολύ ωραίο κατάστημα με την έξυπνη διαρρύθμιση, ιδανική για την παρουσίαση προτάσεων και προϊόντων, μπορείς να βρεις μια πολύ μεγάλη και πλήρη γκάμα.

Καναπέδες, κάθε είδους τραπεζάκια, τραπεζαρίες, καρέκλες, πολυθρόνες, μεγάλη συλλογή σκαμπό, πολυθρονάκια, σύνθετα, φωτιστικά, textile, αξεσουάρ διακόσμησης και προτάσεις δώρων σε μια εξαιρετική και μεγάλη συλλογή. Κρεβάτια, στρώματα, γραφεία και καρέκλες γραφείου, ντουλάπες, κομό τες και πάρα πολλά ακόμα συνθέτουν ένα υπέροχο σκηνικό προτάσεων που σε βάζει σε σοβαρό πειρασμό...

Όλη η γκάμα του at home είναι ετοιμοπαράδοτη. Ό,τι βλέπεις και σε γοητεύει εκεί μπροστά σου ζωντανό είναι έτοιμο να σε ακολουθήσει στο χώρο σου - άλλη μια μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη!

Το at home προσφέρει λύσεις, προσφέρει έμπνευση. Σε γεμίζει χαρά και με αυτά που βλέπεις πριν πλησιάσεις το καρτελάκι τιμής αλλά και με αυτό που αντικρίζεις επάνω στο υπέροχο καρτελάκι τιμής. Δεν είναι τυχαίο αυτό που μας είπαν οι άνθρωποι του at home (αλλά και εμείς οι ίδιοι ακούσαμε από ένα ζευγάρι δίπλα μας): πολλοί πελάτες όταν βλέπουν το κατάστημα και τις βιτρίνες του θεωρούν ότι οι τιμές θα είναι εξαιρετικά υψηλές. Κι όμως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο..! - και αυτό είναι μια μεγάλη επιτυχία της φιλοσοφίας at home και ένα βασικό στοιχείο που το κάνει να διαφέρει αισθητά και ουσιαστικά: ο σεβασμός στην αγοραστική μας δύναμη. Με λίγα λόγια, οι τιμές τους είναι φοβέρες..!!!

To at home το χαρακτηρίζει και κάτι άλλο: η φιλοσοφία του προσωπικού του. Διακριτικοί, με γνώση και άποψη αλλά χωρίς να προσπαθούν ποτέ να σε πείσουν. Είναι εκεί όταν τους χρειαστείς. Με χαμόγελο και προτάσεις. Με όρεξη να σε ακούσουν και μετά να μιλήσουν.

Και φυσικά με ένα άψογο after sales service, οργανωμένο σε μια εκπληκτική αποθήκη που είδαμε από κοντά και μας έκανε μεγάλη εντύπωση.

Ένα ακόμα στοιχείο που μας έκανε έντονη αίσθηση, είναι η συχνότητα που αλλάζει διακοσμήσεις αλλά και το πόσο διαφορετικές είναι αυτές μεταξύ τους.

Αλλαγή εποχής, νέες παραλαβές, εορταστικές περίοδοι, εκπτώσεις αλλά και θεματικές εβδομάδες αλλάζουν τελείως την εικόνα στο κατάστημα και είναι τόσο ωραίο αυτό..!

Το at home βρίσκεται πάντα σε έντονη αλληλεπίδραση με το κοινό του. Θέλει να χτίσει σχέσεις που να αντέχουν στο χρόνο με ικανοποιημένους πλάτες που θα το εμπιστεύονται και θα βαδίζουν σαν συνοδοιπόροι μαζί του. Προσφορές, παροχές, bazaar και ενδιαφέροντα events γίνονται συνεχώς. Δραστήριο και στα social networks αλλά και μέσα από την ιστοσελίδα του μας παρουσιάζει, μας ενημερώνει και μας καλεί.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να μείνουμε συντονισμένοι..!

At home. Feel the living. Κανελοπουλλου 50, Πάτρα. Tηλ: 2610 454000

url: www.athome.com.gr

FB: facebook.com/Athomepatras

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά