Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 22 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 22 Δεκεμβρίου

Ζώδια

Τοξότης

Φεύγει ο Ήλιος σήμερα απ' το ζώδιό σας με το χειμερινό ηλιοστάσιο, και ξεκινά ένας μήνας πιο ήρεμος και με περισσότερη αίσθηση ασφάλειας, στον οποίο θ' ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα οικονομικά, με αγορές, πωλήσεις και με τα κεκτημένα σας. Η δημιουργικότητά σας θα αποφέρει κέρδη. Περίοδος απόλαυσης της ζωής και των αισθήσεων.

Αιγόκερως

Στο ζώδιό σας εισέρχεται σήμερα ο ζωοδότης Ήλιος με το χειμερινό ηλιοστάσιο και ξεκινά ένας μήνας δραστήριος, εξωστρεφής, όπου θα πάρετε πρωτοβουλίες κι αποφάσεις και θα προχωρήσετε σε διάφορα ξεκινήματα. Αυξάνει η λάμψη σας και είστε στο επίκεντρο του κοινωνικού σας κύκλου. Αυξημένη επίσης ζωτικότητα, χαρά και δημιουργικότητα.

Υδροχόος

Το πέρασμα του Ηλίου σήμερα στον τελευταίο σας οίκο, ανοίγει έναν μήνα όπου θα κλείσετε διάφορους κύκλους και θέματα, θα κάνετε απολογισμούς, γι' αυτό μπορεί να υπάρχει αυξημένη ανάγκη απόσυρσης. Κάθε χρόνο στο χειμερινό ηλιοστάσιο ξεκινά για εσάς ο μήνας των απολογισμών. Ταυτόχρονα, ο Ήλιος ρίχνει φως στο υποσυνείδητό σας.

Ιχθύες

Πολλούς φίλους και ωραία κοινωνική ζωή θα φέρει η αλλαγή ζωδίου του Ηλίου σήμερα με το χειμερινό ηλιοστάσιο, και ανοίγει ένας μήνας όπου θα δείτε τις παρέες σας, θα συμμετέχετε σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, ενώ η εστίασή σας θα βρίσκεται επίσης στο ίντερνετ και τα social media όπου θα φανείτε περισσότερο. Σχέδια για το μέλλον.

Κριός

Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω σήμερα με το χειμερινό ηλιοστάσιο ανοίγει έναν μήνα στον οποίο θα φανείτε πιο πολύ κοινωνικά κι επαγγελματικά, θα σας απασχολήσει η δημόσια εικόνα σας, ενώ θα έχετε την ευκαιρία στο διάστημα αυτό να συναντηθείτε με άτομα εξουσίας. Περισσότερες υποχρεώσεις πιθανές. Ανάγκη για σοβαρότητα, πειθαρχία και υπευθυνότητα.

Ταύρος

Χειμερινό ηλιοστάσιο σήμερα με την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω, ο οποίος για ένα μήνα θα δώσει έμφαση σε ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό ή με ξένους, επίσης σε σπουδές, συγγραφή και διδασκαλία. Στο διάστημα αυτό θα φιλοσοφήσετε και θα στοχαστείτε περισσότερο. Θα είναι σχετικά πιο άνετη και αισιόδοξη περίοδος για το ζώδιό σας.

Δίδυμοι

Σήμερα με το χειμερινό ηλιοστάσιο και την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω, ξεκινά ένας μήνας πιο εσωστρεφής για το ζώδιό σας, στον οποίο ο Ήλιος θα ρίξει φως σε μυστικές πτυχές του εαυτού σας και σε διάφορα άλλα μυστικά. Εστίαση επίσης σε θέματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, κληρονομικών κλπ. Θα είναι όμως κι ερωτικός μήνας.

Καρκίνος

Ξεκινά ένας κοινωνικός μήνας για το ζώδιό σας σήμερα με το χειμερινό ηλιοστάσιο και την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω, στον οποίο θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε και να γνωρίσετε κόσμο, ενώ η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο στον σύντροφο, τους καλούς φίλους, τους συνεργάτες, στους άλλους γενικά.

Λέων

Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω με το χειμερινό ηλιοστάσιο σήμερα, ανοίγει έναν μήνα παραγωγικό, στον οποίο θα δουλέψετε αρκετά και θα τακτοποιήσετε διάφορες λεπτομέρειες, τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και στο νοικοκυριό σας. Παράλληλα, η εστίαση της προσοχής σας θα μεταφερθεί και σε θέματα υγείας, διατροφής και κατοικίδιων.

Παρθένος

Ανοίγει ένας δημιουργικός, εξωστρεφής κι ερωτικός μήνας με την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω σήμερα (χειμερινό ηλιοστάσιο), στον οποίο ενδέχεται να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να διασκεδάσετε, να παίξετε, να φλερτάρετε, να κάνετε σπορ, χόμπι και άλλες ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες. Η εστίασή σας θα βρίσκεται επίσης στα παιδιά.

Ζυγός

Μπαίνετε σε έναν μήνα πιο “σπιτικό”, με την αλλαγή ζωδίου του Ηλίου σήμερα (χειμερινό ηλιοστάσιο), στον οποίο θα ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένειά σας, με το σπίτι και με θέματα ακινήτων, ενώ θα απολαύσετε την οικογενειακή θαλπωρή. Ο Ήλιος στο διάστημα αυτό θα ρίξει επίσης το φως του σε θέματα του παρελθόντος.

Σκορπιός

Ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο σήμερα (χειμερινό ηλιοστάσιο) και ξεκινά ένας μήνας επικοινωνιακός, στον οποίο θα γνωρίσετε και θα συναντήσετε κόσμο, θα μιλήσετε αρκετά, θα έχετε ιδέες, ενώ θα είναι και περίοδος με αρκετές μετακινήσεις και ταξιδάκια. Εποχή επίσης με σεμινάρια, μάθηση, γράψιμο. Η εστίασή σας θα βρίσκεται αρκετά σε συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being