Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ το 3ο και επίσημο τρέιλερ του «Kung Fu Panda 3» που έρχεται τον Μάρτιο στις Πατρινές αίθουσες

ΔΕΙΤΕ το 3ο και επίσημο τρέιλερ του «Kun...

Σε διανομή της Odeon

Ένα από τα πιο επιτυχημένα franchises κινουμένων σχεδίων στον κόσμο επιστρέφει με την μεγαλύτερη κωμική περιπέτεια του 2016. Ο λόγος για το «Kung Fu Panda 3», το το τρίτο τρέιλερ του οποίου μόλις κυκλοφόρησε.

Όταν ο για χρόνια χαμένος πατέρας του Πο ξαφνικά επανεμφανίζεται, θα πάρει τον γιo του για να ταξιδέψουν σε έναν μυστικό παράδεισο όπου κατοικούν κι άλλα πάντα - μεταξύ των οποίων δεκάδες ξεκαρδιστικοί χαρακτήρες. Όμως, όταν ο υπερφυσικός κακός Κάι αρχίζει να σαρώνει την Κίνα κατατροπώνοντας όλους τους πολεμιστές κουνγκ-φου, ο Πο αποφασίζει να τολμήσει το ακατόρθωτο: θα εκπαιδεύσει όλους τους αδέξιους και αραχτούς συντρόφους του για να γίνουν η απόλυτη συμμορία «Kung Fu Panda».

Η ταινία «Kung Fu Panda 3» (ήδη έχει αρχίσει να παίζεται τρέιλερ στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Πάτρα) αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Μάρτιο του 2016 σε διανομή από την Odeon και η ταινία θα παιχθεί και σε 3D.

Στις ΗΠΑ η ταινία θα βγει στις 29 Ιανουαρίου 2016 και ακούγονται οι φωνές των Αντζελίνα Τζολί, Τζακ Μπλακ, Σεθ Ρόγκεν, Ντάστιν Χόφμαν, κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture