Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

GOLDEN TENNIS CLUB: ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12/12, ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ

GOLDEN TENNIS CLUB: ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Αποτρέψτε την κακοποίηση του δικού σας παιδιού

 

Εναν κύκλο εκδηλώσεων ευρύτερου κοινωνικού ενδιαφέροντος με έμφαση στο παιδί και την οικογένεια εγκαινιάζει αυτό το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 12 το πρωί το καινούριο κλαμπ αντισφαίρισης Golden Tennis Club (Αχιλλέως και Φέγγου) μεταξύ Κατελόκαμπου –Ρίου, καλώντας στο βήμα τη λαμπερή βουλευτή της Θεσσαλονίκης Ελενα Ράπτη και τον συμπολίτη δικηγόρο και καθηγητή εγκληματολογίας Αγγελο Τσιγκρή.

Η κ. Ράπτη  συντονίστρια  της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την παιδική σεξουαλική κακοποίηση «Ενα στα πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα, θα αναφερθεί αναλυτικά στο θέμα, καθώς στις μέρες μας περίπου ένα στα πέντε παιδιά κακοποιείται, συνήθως από κάποιον που γνωρίζει. Οι γονείς πρέπει να του διδάξουν τον «κανόνα του εσώρουχου», ώστε να ξέρει ξεκάθαρα σε ποιά σημεία του σώματος δεν πρέπει κανείς να το αγγίξει. «H εκδήλωση γίνεται ακριβώς για να μάθουμε όλοι πως να διαχειριστούμε μια τέτοια περίπτωση, με μήνυμα «Τα καλά μυστικά σε κάνουν χαρούμενο. Τα κακά, όχι».

Η Ελενα Ράπτη απόφοιτος του Αρσακείου Θεσσαλονίκης έχει σπουδάσει ψυχολογία, διοίκηση επχιειρήσεων κι ελληνικό πολιτισμό, υπήρξε δημοτικός σύμβουλος και το 2007 εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Είναι ιδρυτικό μέλος της κοινωνικής οργάνωσης «Αγάπη» και έχει εργαστεί πάνω σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ανθρώπων με αναπηρία, κοινωνικών και μορφωτικών υποθέσεων. Το 2012 ορίστηκε μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνβέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης. Πολύ συχνά την έχουμε ακούσει να μιλάει με πάθος και ανησυχία στα media για την παιδική σεξουαλική κακοποίηση.

*Το Golden Tennis Club, που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει προσελκύσει πολλούς μικρούς και μεγάλους φίλους του τέννις, με ιδιοκτήτη τον γνωστό προπονητή Κώστα Σπανό, σκοπεύει να καθιερώσει τέτοιες εκδηλώσεις και να μην περιοριστεί στην εκμάθηση του αθλήματος. Αλλωστε οι φιλόξενοι χώροι του-καφέ, γήπεδα κλπ - μέσα στο πράσινο,διαθέτουν πολύ προσεγμένη αισθητική προσελκύοντας πολλούς συμπολίτες ακόμα κι αν δεν δηλώνουν τενίστες.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View