Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Χρυσό Βραβείο στον Όμιλο Ν. Δασκαλαντωνάκη - Grecotel

Χρυσό Βραβείο στον Όμιλο Ν. Δασκαλαντωνά...

Στα Social Media Awards 2015

Μια ακόμα διάκριση είχε η Grecotel στα φετινά Social MediaAwards 2015. Η εταιρεία Interweave, που σχεδίασε και υλοποιεί την στρατηγική διαχείρισης και διάδρασης της Grecotelστο Τwitter, βραβεύτηκε με Χρυσό Βραβείο για την «πιο αποτελεσματική χρήση του Twitter στην προώθηση του brand».

Με κύριο στόχο την καλλιέργεια σχέσεων με επισκέπτες και δυνητικούς επισκέπτες των ξενοδοχείων και την προώθηση κεντρικών μηνυμάτων του brand, η Grecotel και η Interweave, σε διάστημα 12 μηνών πέτυχαν:

  • 1830% αύξηση του μέσου όρου των μηνιαίων engagements,
  • 112% organic increase των followers,
  • μέσο όρο 24.500 impressions ανά μήνα, και
  • πολλές «προσωπικές» σχέσεις με φιλοξενούμενους και δυνητικούς φιλοξενούμενους

Tα Social Media Awards για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αξιολόγησαν, ανέδειξαν και επιβράβευσαν τις πιο καινοτόμες, σύγχρονες , δημιουργικές και αποτελεσματικές ενέργειες στα social media των brands και των agencies παρουσία  700 στελεχών.

Όλες οι υποψηφιότητες των Social Media Awards αξιολογήθηκαν από διεθνή κριτική επιτροπή απαρτιζόμενη από διεθνούς εμβέλειας επαγγελματίες του εξωτερικού και η διοργάνωση έγινε από το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications.

Το βραβείο για την Interweave παρέλαβαν η κα Μάρω Καλογερή Account Director της Interweave και η κα Πένη Ξυπολιά Marketing Manager της Grecotel.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείτε στα γραφεία τηςGrecotel: κα Ελένη Γιακουμάκη: 210 3743600, κα Κωνσταντίνα Τσαντάκου: 210 3743633

www.grecotel.com

https://twitter.com/Grecotel

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά