Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Αχαϊα: Και οι Δήμοι στο πλευρό των γιατρών των Κέντρων Υγείας που ζητούν να πληρωθούν χρωστούμενα 7μηνου

Αχαϊα: Και οι Δήμοι στο πλευρό των γιατρ...

Συνάντηση στο Δημαρχείο της Πάτρας

Με πρωτοβουλία της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας (ΕΙΝΑ) πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή συνάντηση του Δ.Σ.με τους πέντε Δημάρχους του νομού (Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος, Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, Ερυμάνθου Θάνος Καρπής, Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς και Πατρέων Κώστας Πελετίδης).

Στη συνάντηση τέθηκε το οξυμένο πρόβλημα της παρατεταμένης καθυστέρησης πληρωμής των εφημεριών (πάνω από 7 μήνες!), της υποχρηματοδότησης και των περικοπών.

Οι Δήμαρχοι δήλωσαν την συμπαράστασή τους, στον αγώνα των γιατρών και στην απαίτηση από την Διοίκηση της 6η ΥΠΕ, να ικανοποιήσει άμεσα το αίτημα του ορισμού σαφούς χρονοδιαγράμματος αποπληρωμής των δεδουλευμένων οφειλών στο σύνολό τους, καθώς και το να πάρει σαφείς δεσμεύσεις ότι τα Κέντρα Υγείας θα συνεχίσουν να εφημερεύουν με ασφάλεια τόσο για τους ασθενείς όσο και για τους εργαζόμενους που εξυπηρετούν την εφημερία και θα αμείβονται κανονικά και στην ώρα τους.

Μάλιστα οι Δήμαρχοι, αφού δήλωσαν την στήριξη και την συμπαράστασή τους στα αιτήματα της ΕΙΝΑ, δεν παρέλειψαν να καυτηριάσουν και το γεγονός ότι για την Υγεία των πολιτών δεν έχει χρήματα η κυβέρνηση, βρήκε όμως 500 εκατ. δολάρια για την «συντήρηση» παλαιών πολεμικών αεροπλάνων και μάλιστα με ανάθεση.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being