Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Ψάχνεις που θα φας πραγματικά καλά και οικονομικά;

Ψάχνεις που θα φας πραγματικά καλά και οικονομικά;

Το Παρα Τί, έγινε στέκι!

Στη συνεχώς ανερχόμενη γειτονιά της Ηφαίστου, εντοπίσαμε ένα μαγαζί διαφορετικό από τα άλλα. Σε ιδανικό σημείο, χωρίς βαβούρα, με ωραία μουσική που επιτρέπει να χαλαρώνουμε αλλά και να συζητάμε, ζεστά, παρεΐστικα και άνετα, στο Παρα Τί ανακαλύψαμε ένα νέο στέκι.

Από ένα πλήρες μενού, φτιαγμένο για όλα σχεδόν τα γούστα, είχαμε την ευκαιρία λόγω των πολύ προσιτών τιμών, να δοκιμάσουμε πολλά πιάτα!

Πολλές λιχουδιές για ορεκτικό, χορταστικές ποικιλίες, τηγανιά και σπετζοφάι για τους πολύ καλοφαγάδες -όπως αποδείχθηκε!- , ψαγμένες σαλάτες με ιδιαίτερα υλικά... ήταν όλα το ένα, καλύτερο από το άλλο. Και πως να μην είναι δηλαδή; Στη συνέχεια ανακαλύψαμε ότι οι Σεφ του Παρα Τί, νέοι με εμπειρία και μεράκι, έχουν πολλές γευστικές εκπλήξεις ακόμα...

Ε, δεν ήθελε και πολύ για να γίνει το νέο μας στέκι! Εκεί βρισκόμαστε πλέον κάποια μεσημέρια στο διάλειμμα από τη δουλειά, τα Σάββατα μετά από τη βόλτα στην αγορά και φυσικά τα βράδια που θέλουμε να πάμε κάπου και να περάσουμε πραγματικά καλά και οικονομικά. Έγινε το στέκι μας!

ΠαραΤί
Ηφαίστου 12 & Η. Μηνιάτη 9
Τηλ.: 2610 272954


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life