Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η κρίση κρίση και το νέο iphone 6 εξαντλήθηκε στην Ελλάδα από ...τις προπωλήσεις!

Η κρίση κρίση και το νέο iphone 6 εξαντλ...

Έχουν ξεπεράσει ήδη τις 6.000

Τι κι αν η κρίση "ρημάζει" την ελληνική κοινωνία και αγορά. Η Apple δεν την έχει αισθανθεί στο πετσί της, καθώς οι πωλήσεις της στην Ελλάδα όχι απλά αυξάνονται, εκτοξεύονται.

Η νέα σειρά του iphone 6, έχει γίνει ανάρπαστη πριν καλά-καλά κυκλοφορήσει, καθώς οι προπωλήσεις ξεπερνούν τις 6.000, πράγμα που σημαίνει πως η ζήτηση καλύπτεται οριακά από τις εισαγωγές που μέχρι τώρα έχουν προγραμματιστεί!

Πιο συγκεκριμένα, οι εισαγωγείς έχουν εξασφαλίσει ως τώρα 10.000 συσκευές, νούμερο υπερδιπλάσιο από το αντίστοιχο για προηγούμενα μοντέλα της εταιρίας. Αν αναλογιστεί κανείς ωστόσο τις 6.000 προπαραγγελίες, που συνεχώς αυξάνονται, αλλά και τα μοντέλα που θα χρησιμοποιηθούν ως εκθεσιακά σε μεγάλα καταστήματα, αντιλαμβάνεται εύκολα πως το προϊόν θα εκλείψει από την αγορά πριν καλά-καλά κυκλοφορήσει!

Οι τιμές των νέων iPhone ξεκινούν από τα 789 ευρώ (χωρίς τυχόν επιδότηση συμβολαίου) και φτάνουν τα 1.099 ευρώ. Πιο αναλυτικά: το iPhone 6s με 16 Gb ROM τιμολογείται στα 789 ευρώ, το 64άρι στα 899 και το 6s των 128 Gb στα 999 ευρώ. Το μεγαλύτερο, με την οθόνη των 5,5 ιντσών, iPhone 6s Plus ξεκινά από τα 899 ευρώ στα 16 Gb. Η τιμή για το 64άρι είναι 999 ευρώ και για το 6s Plus των 128 Gb 1.099 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά