Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανδραβίδα: Ένοπλη ληστεία σε μια από τις μεγαλύτερες αποθήκες χονδρικής της Πελοποννήσου - Ανθρωποκυνηγητό σε Αχαΐα και Ηλεία

Ανδραβίδα: Ένοπλη ληστεία σε μια από τις...

Δυο οι δράστες

20:50 Οι δύο δράστες εισέβαλαν φορώντας κράνη και κρατώντας πιστόλια εισέβαλαν στην αποθήκη χονδρικής πώλησης προϊοντων που βρίσκεται στην επ. οδό Ανδραβίδας - Κυλλήνης λίγο πριν το Στρούσι. Εκείνη την ώρα στην αποθήκη βρίσκονταν πέντε εργαζόμενοι.

Οι δράστες ρίσκαραν - αγνοώντας τον κίνδυνο να μπει στην αποθήκη κάποιος άλλος εργαζόμενος ή πελάτης και μοιράστηκαν. Ο ένας δράστης έκατσε στο ισόγειο με τους τρεις εργαζόμενους σημαδεύοντάς τους με το πιστόλι του, ενώ ο δεύτερος δράστης ανέβηκε στα γραφεία του πρώτου ορόφου και πάντα με την απειλή όπλου ακινητοποίησε δύο εργαζόμενους και απαίτησε να του δώσουν τα χρήματα του ταμείου.

Στην αποθήκη υπήρχαν οι εισπράξεις της ημέρας τα οποία και πήραν οι δράστες. Έφυγαν με τη μηχανή μεγάλου κυβισμού που έφτασαν εκεί, η οποία όμως τους πρόδωσε και αναγκάστηκαν να την εγκαταλείψουν λόγω μηχανικής βλάβης σε κοντινή απόσταση όπου την πέταξαν μέσα σε αποστραγγιστικό κανάλι, σε απόσταση περίπου διακοσίων μέτρων σε ευθεία από την αποθήκη.

Πρόκειται για μεγάλη εταιρία διανομής και πώλησης χονδρικής σε τσιγάρα, ποτά, αναψυκτικά, ζαχαρώδη και ψιλικά είδη, από τις μεγαλύτερες στην Πελοπόννησο. Ο ιδιοκτήτης της απουσίαζε την ώρα της ληστείας και έφτασε ευθύς αμέσως μόλις ειδοποιήθηκε για το περιστατικό.

Αστυνομικές δυνάμεις από την Ηλεία αλλά και την Αχαΐα "χτενίζουν" την γύρω περιοχή, καθώς οι δράστες μετά την εγκατάλειψη της μηχανής, έφυγαν πεζή προς τη Μυρσίνη, στο δρόμο έκλεψαν ένα παπάκι και σε κάποιο σημείο πέταξαν κράνη και μπουφάν που φορούσαν για να μην αναγνωρίζονται.

Πρόκειται για έναν κοντό και έναν ψηλό, αδύνατοι και οι δύο όπως περιέγραψαν στους αστυνομικούς, τους δράστες, οι εργαζόμενοι. Οι έρευνες συνεχίζονται πάντα στα όρια της Ηλείας και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν στηθεί μπλόκα παντού, ενώ γίνονται και έρευνες στοχευμένα σε συγκεκριμένες περιοχές.

18:00 Ληστεία συνέβη πριν από λίγη ώρα σε αποθήκη χονδρικης στην Ανδραβίδα. Οι δράστες σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr είναι δύο που φορούσαν κράνη και προσπάθησαν να διαφύγουν με μοτοσικλέτα, η οποία υπέστη βλάβη, την εγκατάλειψαν και έφυγαν πεζή.

Οι δράστες σύμφωνα με πληροφορίες αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό υπό την απειλή όπλου σε ταμία. Αυτή την ώρα αστυνομικοί "χτενίζουν" την περιοχή για τον εντοπισμό τους...

Οι δράστες στη συνέχεια έκλεψαν παπάκι με το οποίο προσπαθούν να απομακρυνθούν απο την περιοχή ενώ η έρευνες έχουν επεκταθεί και στην Αχαΐα.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις με επικεφαλής τον αναπληρωτή Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Γιώργο Κωστόπουλο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις