Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 4 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα 4 Αυγούστου

Ζώδια

Λέων

Συναντιέται ξανά η γλυκιά Αφροδίτη με τον γενναιόδωρο Δία στο ζώδιό σας, μια σύνοδος ιδιαίτερα ευεργετική για τις σχέσεις και τα οικονομικά, ενώ μαλακώνει και βελτιώνει την ψυχολογία σας. Νιώθετε πιο λαμπεροί και όμορφοι, αυξάνουν οι κατακτήσεις σας, ενώ αυτές τις μέρες είναι πιθανές επανασυνδέσεις, ακόμα και με άτομα απ' το εξωτερικό. Απόλαυση της ζωής.

Παρθένος

Η συνάντηση της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Δία που κορυφώνεται για άλλη μια φορά σήμερα, φέρνει αυτές τις μέρες ανθρώπους στη ζωή σας με τους οποίους κάτι έχετε να ολοκληρώσετε, πιθανόν και με άτομα απ' το εξωτερικό. Ενθουσιώδεις αλλά μυστικές σχέσεις κι επανασυνδέσεις. Μαλακώνει και “ανοίγει” τον ψυχικό σας κόσμο. Γονιμότητα οικονομική.

Ζυγός

Πολύ ωραίες στιγμές με τις παρέες σας φέρνει αυτές τις μέρες η καλή σύνοδος Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, η οποία ειδικά ευνοεί τις φιλίες και τη δικτύωση. Καθώς η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, μπορεί να συναντιέστε με παλιούς αγαπημένους φίλους ή να συμμετέχετε ξανά σε ομάδες ή συλλόγους. Επιτέλους το μέλλον δείχνει πιο όμορφο.

Σκορπιός

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα είναι ευεργετική για τα επαγγελματικά σας και πιθανόν αυτές τις μέρες να προχωράτε σε ανοίγματα ή να συνεργάζεστε με άτομα που γνωρίζατε από παλιά. Ευεργετεί και τα οικονομικά σας. Επίσης βελτιώνει την δημόσια εικόνα σας, προσφέρει δημοφιλία και γίνεστε πιο αγαπητοί στο κοινό.

Τοξότης

Ανακτάτε την αισιοδοξία σας με την γενναιόδωρη σύνοδο Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες ωθεί σε οικονομικά ή άλλα ανοίγματα. Βελτίωση στα έσοδα. Φέρνει επίσης την ευκαιρία για επανασυνδέσεις, κυρίως με άτομα απ' το εξωτερικό. Ωραίες κι ενθουσιώδεις στιγμές, εμπειρίες και απόλαυση στα ταξίδια σας, αλλά και μπόλικο φλερτ.

Αιγόκερως

Βελτιώνει τα οικονομικά σας αυτές τις μέρες η γενναιόδωρη σύνοδος Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα και πιθανόν να λαμβάνετε χορηγίες ή να προχωράτε σε οικονομικές συνεργασίες, επενδύσεις και ανοίγματα. Εύνοια σε δάνεια, κληρονομικά, συντάξεις, διατροφή συζύγου. Βελτίωση στα έσοδα του συντρόφου. Αλλά και ωραία ερωτική ζωή. Ψυχολογικό “άνοιγμα” και ξεμπλοκάρισμα.

Υδροχόος

Μια πολύ ωραία επιρροή για τις σχέσεις και την κοινωνική σας ζωή, η σύνοδος Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα φέρνει αυτές τις μέρες όμορφες στιγμές με τον σύντροφο και τους καλούς φίλους, ενώ είναι πιθανές κι επανασυνδέσεις, καθώς η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα. Βιώνετε τώρα τη γενναιοδωρία και την καλοσύνη των άλλων και τους εκτιμάτε περισσότερο.

Ιχθύες

Ομορφαίνει και βελτιώνει την καθημερινότητά σας αυτές τις μέρες η σύνοδος Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ενώ κάνει πιο άνετες και τις εργασιακές συνθήκες. Απολαμβάνετε τα μικρά πράγματα και ανέσεις της ζωής. Πιθανοί έρωτες κι επανασυνδέσεις μέσα στο χώρο εργασίας ή με άτομα απ' τη δουλειά. Οικονομικές απολαβές. Βελτίωση σε υγεία και διατροφή.

Κριός

Πολύ καλή για τα αισθηματικά και για τα οικονομικά η σύνοδος Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες αυξάνει τις κατακτήσεις και τα έσοδα. Κυρίως φέρνει επανασυνδέσεις, καθώς η Αφροδίτη είναι ανάδρομη. Αυξάνει επίσης την δημιουργικότητα, προσφέρει ωραίες στιγμές χαράς, παιχνιδιού, διασκέδασης κι απόλαυσης της ζωής και του έρωτα.

Ταύρος

Μια επιρροή που “ανοίγει” τα συναισθήματα και τα κάνει πιο γενναιόδωρα, η σύνοδος Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα σάς βοηθά αυτές τις μέρες να συγχωρήσετε, να αγαπήσετε και να εκτιμήσετε περισσότερο τους άλλους, ενώ βελτιώνει τις οικογένειακές σχέσεις. Εύνοια σε θέματα σπιτιού κι ακινήτων, πιθανή οικονομική ενίσχυση από τους δικούς σας.

Δίδυμοι

Όμορφα ταξιδάκια και βόλτες και πολύ ωραίες συναντήσεις και συζητήσεις φέρνει αυτές τις μέρες η καλή σύνοδος Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ενώ μπορεί να πηγαίνετε σε αγαπημένα μέρη και να περνάτε καλά. Μια επιρροή που βελτιώνει την επικοινωνία και τις συγγενικές σχέσεις, ενώ μαλακώνει, ηρεμεί και κάνει πιο θετικό το νου σας.

Καρκίνος

Ευεργετική για τα οικονομικά σας η γενναιόδωρη σύνοδος Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες αυξάνει τα έσοδα, ενώ μπορεί να κάνετε ωραίες αγορές που ευχαριστιέστε. Αυξάνει την ευγνωμοσύνη σας για τη ζωή, τους άλλους και όσα έχετε, και γι' αυτό απολαμβάνετε περισσότερο τώρα τη ζωή. Πιθανή κι επιστροφή χρημάτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being