Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 30 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα 30 Ιουλίου

Ζώδια

Λέων

Κοινωνική και πλήρως καλοκαιρινή αυτή η πανσέληνος, δίνει την ευκαιρία για νέες σχέσεις, γνωριμίες και συνεργασίες και για αρκετό κι ευχάριστο socializing. Πιο άνετη η επιρροή της, χωρίς δυσμενείς όψεις, αφήνει χώρο για ωραίες στιγμές με τον σύντροφο και τους καλούς σας φίλους. Η εστίασή σας γενικά είναι στους άλλους τώρα.

Παρθένος

Παραγωγική αυτή η πανσέληνος, λόγω της οποίας αυτές τις μέρες μπορεί να τακτοποιείτε διάφορες δουλειές και λεπτομέρειες της καθημερινότητας – ευκαιρία για την αγαπημένη σας ασχολία, την τακτοποίηση συρταριών, υπολογιστή κλπ! Κινητικότητα στο χώρο δουλειάς. Επίσης έμφαση δίνει σε θέματα υγείας και διατροφής, όπως επίσης και στα κατοικίδιά σας.

Ζυγός

Πλήρως καλοκαιρινή, ερωτική και χωρίς ιδιαίτερες πιέσεις αυτή η πανσέληνος, κι έτσι επιτέλους νιώθετε να διασκεδάζετε και να περνάτε καλά, ενώ δίνει ευκαιρίες για φλερτ, εξόδους, εκδρομές και αρκετό παιχνίδι, χαρούμενες δραστηριότητες κι ανεμελιά. Αυξάνει δε την δημιουργικότητά σας, αλλά και την αυτοπεποίθηση και την ζωτικότητα. Ενασχόληση με τα παιδιά.

Σκορπιός

Η επιρροή της πανσελήνου δίνει έμφαση στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού, κι έτσι αυτές τις μέρες ασχολείστε περισσότερο με τους δικούς σας, με τον χώρο σας και με ζητήματα ακινήτων. Πιθανή επιστροφή στις ρίζες. Ενασχόληση επίσης με το παρελθόν – μια πανσέληνος που βγάζει νοσταλγίες και μνήμες την επιφάνεια.

Τοξότης

Επικοινωνιακή και ζωηρή αυτή η πανσέληνος, δίνει την ευκαιρία για γνωριμίες, πολλή κουβεντούλα, βόλτες, συναντήσεις, σε πιο ανέμελο, ανάλαφρο και καλοκαιρινό κλίμα. Τονίζει επίσης τον οίκο των μετακινήσεων και φέρνει ωραία ταξιδάκια κι εκδρομές. Έμφαση στις σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Αρκετές ιδέες, διάβασμα, γράψιμο, πληροφόρηση, παρατήρηση.

Αιγόκερως

Αυτή η πανσέληνος δίνει έμφαση στον τομέα των οικονομικών και της υλικής και συναισθηματικής σας ασφάλειας, ενώ η επιρροή της δεν είναι άσχημη. Έτσι είναι μέρες όπου ασχολείστε περισσότερο με πληρωμές, αγορές, πωλήσεις ή άλλες συναλλαγές. Δίνει όμως έμφαση και στην απόλαυση της υλικής ζωής, των αισθήσεων, της φύσης, της ηρεμίας.

Υδροχόος

Στο ζώδιό σας γίνεται αυτή η πανσέληνος και σας ωθεί αυτές τις μέρες σε δράση, ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Ασχολείστε πιο πολύ με τον εαυτό σας και με την επιδίωξη των στόχων σας. Αυξάνει την ζωτικότητα, τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση, ενώ δεν λείπει και η ωραία κοινωνική ζωή, σε πλήρως καλοκαιρινό κλίμα πλέον.

Ιχθύες

Η επιρροή της πανσελήνου φέρνει αυτές τις μέρες το κλείσιμο κάποιων κύκλων στη ζωή σας, καθώς γίνεται στον τελευταίο σας οίκο, κι έτσι ολοκληρώνετε θέματα και κάνετε απολογισμούς. Πιθανόν να βγαίνουν διάφορα “φαντάσματα” του παρελθόντος στην επιφάνεια ή κάποιες ενοχές. Αυξάνει την ανάγκη και τις ευκαιρίες για απομόνωση, ησυχία και χαλάρωση.

Κριός

Πιο άνετη αυτή η πανσέληνος και πλήρως καλοκαιρινή, δίνει έμφαση στους φίλους και τη δικτύωση, γι' αυτό θα έχετε την ευκαιρία αυτές τις μέρες να δείτε τις παρέες σας, να γνωρίσετε κόσμο, να συμμετέχετε σε ομάδες ή συλλόγους, ενώ πιο έντονη δραστηριότητα μπορεί να έχετε στο ίντερνετ και τα social media. Κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον.

Ταύρος

Έμφαση στον επαγγελματικό σας τομέα και στο πώς παρουσιάζεστε κοινωνικά κι επαγγελματικά δίνει αυτή η πανσέληνος, γι' αυτό είναι μέρες που αναδεικνύεστε πιο πολύ δημοσίως. Δεν είναι άσχημη η επιρροή της, ενώ μπορεί να γίνουν κι επαφές με άτομα εξουσίας. Πιθανόν να έχετε παραπάνω υποχρεώσεις αλλά τις τακτοποιείτε εύκολα.

Δίδυμοι

Μια πιο ανέμελη και περιπετειώδης πανσέληνος, δίνει έμφαση στον τομέα των ταξιδιών, κι έτσι το κλίμα είναι πλήρως καλοκαιρινό, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να δείτε νέα μέρη και να ταξιδέψετε, τόσο σωματικά, όσο και νοητικά μέσα από βιβλία. Μια επιρροή που αυξάνει την αισιοδοξία αυτές τις μέρες, ενώ ίσως γίνονται και κάποια ανοίγματα.

Καρκίνος

Ερωτική η πανσέληνος, δίνει την ευκαιρία να έρθετε κοντύτερα με τον σύντροφό σας και να γίνει η σχέση σας πιο ουσιαστική. Κάπως πιο εσωστρεφής για εσάς η επιρροή της, σάς βάζει να σκεφτείτε βαθύτερα και να ψυχαναλυθείτε – γίνονται και κάποιες ψυχολογικές καθάρσεις. Έμφαση δίνει επίσης σε θέματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, εφορίας κλπ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being