Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 7 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα 7 Ιουλίου

Ζώδια

Καρκίνος

Στο ζώδιό σας εισέρχεται ο επικοινωνιακός Ερμής, ο οποίος θα κάνει ανάλογα επικοινωνιακή τη διάθεση μέχρι τις 23/7 που θα κάτσει, ένα διάστημα με πολλή κουβεντούλα, ιδέες, επαφές, γνωριμίες, συμφωνίες, μάθηση αλλά και βόλτες ή ταξιδάκια. Ιδιαίτερα ζωντανή η καθημερινότητά σας, αφού είναι ήδη στο ζώδιό σας ο Ήλιος και ο Άρης.

Λέων

Άλλος ένας πλανήτης θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, ο Ερμής, μαζί με τον Ήλιο και τον Άρη, που δίνουν το δυνατό μήνυμα ότι αυτή τη περίοδο κλείνετε πολλούς κύκλους στη ζωή σας. Ανάγκη απομόνωσης. Ο Ερμής μέχρι τις 23/7 που θα περάσει στο ζώδιό σας θα φέρει απολογισμούς αλλά και κλείσιμο γραφειοκρατικών ή οικονομικών θεμάτων.

Παρθένος

Αυξάνει ακόμα περισσότερο την κινητικότητα στον τομέα της φιλίας και της δικτύωσης η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος μέχρι τις 23/7 θα φέρει νέες γνωριμίες, κινητικότητα, πολλή κουβεντούλα κι επαφές στο ίντερνετ και τα social media, ενώ θα είναι διάστημα με δραστηριοποίηση σε συλλόγους ή κόμματα αλλά και με μαθήματα σε ομάδες. Εναλλακτική πληροφόρηση.

Ζυγός

Ακόμα ένας πλανήτης θα τονίσει τον επαγγελματικό σας τομέα, γι' αυτό είναι περίοδος με αυξημένη κινητικότητα εκεί. Ο Ερμής λοιπόν που αλλάζει ζώδιο, μέχρι τις 23/7 θα φέρει επαφές, συζητήσεις, ιδέες, συμφωνίες και συναντήσεις με άτομα εξουσίας. Θα προβληθείτε αρκετά επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά. Επικοινωνήστε τη δουλειά σας.

Σκορπιός

Ο Ερμής εισέρχεται στον Καρκίνο όπου είναι ήδη εκεί ο Ήλιος και ο Άρης, και οι οποίοι αυτή τη περίοδο τονίζουν ιδιαίτερα τον οίκο των ταξιδιών, των σπουδών, των νομικών υποθέσεων αλλά και ό,τι φορά τη συγγραφή και τη διδασκαλία. Μέχρι τις 23/7 ο Ερμής θα φέρει ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό και με ξένους. Πιθανά ανοίγματα. Αρκετή φιλοσόφηση, διάβασμα.

Τοξότης

Ζητήματα οικονομικά σάς απασχολούν ιδιαίτερα αυτή τη περίοδο, όχι τόσο το άμεσο εισόδημά σας αλλά θέματα που αφορούν δάνεια, ασφάλειες, εφορία, επενδύσεις, οικονομικές συνεργασίες, συντάξεις, διατροφή συζύγου κλπ, ενώ τώρα με την αλλαγή ζωδίου του Ερμή και μέχρι τις 23/7 θα κάνετε διάφορες επαφές, συμφωνίες και συναλλαγές. Περίοδος ψυχαναλυτική.

Αιγόκερως

Ιδιαίτερα κοινωνική εποχή για το ζώδιό σας, με την αλλαγή ζωδίου του Ερμή να έρχεται να προστεθεί στους πλανήτες που τονίζουν τον οίκο των σχέσεων και συνεργασιών. Έτσι, μέχρι τις 23/7 θα φέρει πολλές γνωριμίες, συναντήσεις και συζητήσεις, ενώ ο νους σας θα είναι εστιασμένος στον σύντροφο, στους άλλους γενικά, και στο πως να κρατάτε ισορροπίες.

Υδροχόος

Αυξημένη κινητικότητα στα εργασιακά αυτή τη περίοδο, με την είσοδο και του Ερμή στον Καρκίνο να φέρνει επαφές, ιδέες, συζητήσεις, συμφωνίες, έως τις 23/7, ενώ ήδη ο Ήλιος κι ο Άρης φέρνουν δράση εκεί. Επίσης στο διάστημα αυτό θα ενημερωθείτε για θέματα υγείας και διατροφής, και πιθανόν να συναντηθείτε με επαγγελματίες υγείας. Ενασχόληση με λεπτομέρειες. Κριτική.

Ιχθύες

Την ευκαιρία για ερωτικές γνωριμίες και συναντήσεις θα δώσει μέχρι τις 23/7 η διέλευση του Ερμή απ' τον Καρκίνο, ενώ ήδη βρίσκεται στο ζώδιο αυτό ο Ήλιος και ο Άρης, γι' αυτό είναι περίοδος με αρκετό φλερτ και ξεκινήματα. Ο Ερμής θα φέρει επίσης δημιουργικές ιδέες. Ωραίες εκδρομές, σπορ, χόμπι. Περισσότερη επικοινωνία κι επαφή με τα παιδιά.

Κριός

Αλλάζει ζώδιο ο πλανήτης της επικοινωνίας, Ερμής, εισέρχεται στον συναισθηματικό Καρκίνο, γι' αυτό η επικοινωνία και η σκέψη σας θα γίνει πιο υποκειμενική και συναισθηματική έως τις 23/7. Μαζί με τον Ήλιο και τον Άρη στον Καρκίνο, αυτή τη περίοδο τονίζεται ιδιαίτερα ο τομέας του σπιτιού, της οικογένειας και των ακινήτων. Πολλές σκέψεις για το παρελθόν.

Ταύρος

Η αλλαγή ζωδίου του Ερμή θα κάνει αρκετά επικοινωνιακή την ζωή σας μέχρι τις 23/7, ένα διάστημα με πολλή κουβεντούλα, γράψιμο, διάβασμα, πληροφόρηση, πολλές ιδέες, αλλά και με βόλτες, ταξιδάκια, γνωριμίες. Μαθήματα, σεμινάρια. Συναντήσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Ήδη τονίζεται πολύ αυτός ο τομέας απ' τον Ήλιο και τον Άρη.

Δίδυμοι

Φεύγει ο επικοινωνιακός Ερμής απ' το ζώδιό σας μετά από μια παρατεταμένη διέλευση λόγω της ανάδρομης κίνησής του (από 1/5), ένα διάστημα που είχατε πολλές γνωριμίες, σκέψεις, ταξιδάκια και κινητικότητα στη ζωή σας. Τώρα, μέχρι τις 23/7 θα τονίσει τον οικονομικό σας τομέα ακόμα περισσότερο και θα φέρει επαφές, ιδέες, αγορές, πωλήσεις, συμφωνίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being