Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές από καταστήματα στον Βόλο

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές από καταστ...

Τελέστηκαν κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο

Από τη Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών από τρία αρτοποιεία και ζαχαροπλαστείο που τελέστηκαν κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο περίπου στο Βόλο και την ευρύτερη περιοχή του.

Συνελήφθησαν ως δράστες των κλοπών τρία άτομα και συγκεκριμένα ένας 23χρονος και δύο αλλοδαποί, ηλικίας 21 και 27 ετών, υπήκοοι Σερβίας και Π.Γ.Δ.Μ. αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, της εκβίασης και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα,το απόγευμα του Σαββάτου στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, οι τρεις δράστες μετέβησαν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, σε αρτοποιείο 39χρονης, όπου ο 21χρονος με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε από την ταμιακή μηχανή το χρηματικό ποσό των (560) ευρώ.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό του οχήματος και τη σύλληψη των δραστών.   

Από την αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι κατά το χρονικό διάστημα από (19-06-2015) έως την Παρασκευή, οι δράστες διέπραξαν άλλες τρεις περιπτώσεις κλοπών από αρτοποιεία και ζαχαροπλαστείο στο Βόλο, αποκομίζοντας το συνολικό χρηματικό ποσό των (905) ευρώ.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα των δραστών, το οποίο κατασχέθηκε, σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους αλλά και στην κατοχή του 23χρονου δράστη, βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, γάντια, ολοπρόσωπες κουκούλες, φακοί, στιλέτο και το χρηματικό ποσό των εκατό ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι κατά το τελευταίο διήμερο οι δύο αλλοδαποί επεχείρησαν, με απειλές και χρήση σωματικής βίας, να εξαναγκάσουν στη διάπραξη κλοπών 20χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Σερβίας, με σκοπό να κρατήσουν οι ίδιοι τη λεία.     

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Πηγή:e-volos.gr

 

Διαβάστε επισης:

Ένα νέο όπλο στα χέρια της ΕΛΑΣ κατά της παιδεραστίας

Συμβουλές από την Αστυνομία για να μην σας κλέψουν τη τσάντα

 

Ηλεία:Τουρίστρια καταγγέλει οτι της έκλεψαν τα χρήματα που είχε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις