Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

PayPal: «Παγώνουν» οι συναλλαγές λόγω των capital controls

PayPal: «Παγώνουν» οι συναλλαγές λόγω τω...

απόΆπειρες πληρωμών δύνανται, επίσης, να μην γίνονται δεκτές από την εκδούσα αρχή της κάρτας ή από τα τραπεζικά ιδρύματα

Το «πάγωμα» των αγορών μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας συναλλαγών PayPal γνωστοποιεί η εταιρεία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Λόγω της επιβολής των κεφαλαιακών περιορισμών (capital controls), αναφέρει η PayPal, η χρηματοδότηση του ψηφιακού πορτοφολιού της PayPal από ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, καθώς και οι διασυνοριακές συναλλαγές που χρηματοδοτούνται από κάθε είδους κάρτες ή τραπεζικούς λογαριασμούς, αποτελούν μη διαθέσιμες ενέργειες αυτή τη στιγμή.

Όπως εξηγεί, απόπειρες πληρωμών δύνανται, επίσης, να μην γίνονται δεκτές από την εκδούσα αρχή της κάρτας ή από τα τραπεζικά ιδρύματα. Άλλες υπηρεσίες της PayPal, όπως η λήψη πληρωμών, παραμένουν ενεργές.

«Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε πλήρως τους αξιότιμους πελάτες μας στην Ελλάδα, όπως πράττουμε, άλλωστε, εδώ και πάνω από μία δεκαετία στη χώρα» επισημαίνει η εταιρεία.

Το απόλυτο "ντέρμπι"- Μικρό προβάδισμα του "ναι" σε μια μάχη που θα παιχτεί στον πόντο- Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση της Alco

Πάτρα:141 μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Πάτρας ψηφίζουν "ναι" - ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά