Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Συνεχίζει να σαρώνει το "Jurassic World", το "Spy" αρέσει και το "Entourage" έχει και...ελληνικό ενδιαφέρον όπως την Μαρία Μενούνος

Συνεχίζει να σαρώνει το "Jurassic W...

Οι τρεις Αμερικανικές ταινίες παίζονται και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε

Το «Jurassic World» συνεχίζει την παγκόσμια πρωτοκαθεδρία του. Το περασμένο τριήμερο 19-21 Ιουνίου 2015 κράτησε και πάλι τα σκήπτρα στο Αμερικάνικο και διεθνές box office για 2η συνεχόμενη εβδομάδα.

Στις ΗΠΑ έκανε εισπράξεις άνω των 102 εκατομμυρίων δολαρίων φτάνοντας συνολικά τα 398,2 και μαζί με τις διεθνείς εισπράξεις έπιασε το δυσθεώρητο νούμερο των 982 εκατομμυρίων δολαρίων και αναμένεται να σπάσει το φράγμα του 1 δις σε μόλις 12 μέρες, όπως γράφει το σάιτ boxofficemojo.com.

Η εντυπωσιακή περιπέτεια σε παραγωγή του Στίβεν Σπίλμπεργκ με τον Κρις Πρατ και την Μπράις Ντάλας Χάουαρντ τα έχει πάει καλά και στην καλοκαιρινή Ελλάδα, έχοντας πλέον μετά από 10 μέρες προβολής σε 106 αίθουσες (πανελλαδικά) πλησιάσει τα 110.000 εισιτήρια. Η ταινία παίζεται και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε και σε 3d.

Στις ΗΠΑ ξεκίνησε δυνατά και η νέα ταινία ψηφιακού animation “Inside out”, της Pixar που θα δούμε αργότερα στις ελληνικές αίθουσες. Το φιλμ που χαρακτηρίστηκε ως πρωτότυπο και ευχάριστο ούτε λίγο ούτε πολύ έκανε εισπράξεις τριημέρου στην Βόρειο Αμερική της τάξης των 91 εκατομμυρίων δολαρίων! Στην Ελλάδα θα βγει σε διανομή της εταιρείας Feelgood.

Η διασκεδαστική και αστεία περιπέτεια «Spy» (διανομή από Odeon) με την ταλαντούχα και σπιρτόζα κωμικό Μελίσα Μακάρθι, τον Τζέισον Στάθαμ και τον Τζουντ Λο που στις ΗΠΑ έχει ήδη αγγίξει τα 75 εκατομμύρια σε εισπράξεις, φαίνεται να αρέσει και στην Ελλάδα. Το φιλμ σε 56 αίθουσες (παίζεται και στην Πάτρα, στα Ster στη Βέσο Μάρε) σύμφωνα με στοιχεία του εγχώριου box office από το σάιτ flix.gr, έκοψε 18.000 εισιτήρια το τετραήμερο 18-21/6.

Την ίδια ώρα η άλλη μεγάλη πρεμιέρα της εβδομάδας στη χώρα μας, το πολυδιαφημισμένο και χαριτωμένο «Entourage» του Νταγκ Έλιν που στις ΗΠΑ αγάπησε το κοινό ως σειρά στο HBO και τώρα έγινε και ταινία, τα πήγε απλά συμπαθητικά με περίπου 3.700 εισιτήρια σε 42 αίθουσες πανελλαδικά. Η αλήθεια είναι πως πολλοί δεν έχουμε δει την σειρά και απλά γνωρίζαμε τον τίτλο της ανδρικής «κουστωδίας», της παρέας του αστέρα του σινεμά Βίνσεντ Τσέιζ (στο ρόλο ο Έιντριαν Γκρενιέρ).

Το φιλμ κυλάει όμορφα, μέσα στην «ρηχότητα» του χρήματος, των ωραίων γυναικών και της κοσμοπολίτικης ατμόσφαιρας του Λος Άντζελες και της Χολυγουντιανής βιομηχανίας που με κομψό όσο και συγκρατημένα κωμικό τρόπο παρουσιάζει. Την παράσταση εύκολα κλέβει ο υπέροχος Τζέρεμι Πίβεν ως ο πρώην ατζέντης και νυν μεγαλοπαραγωγός ταινιών.

Θα θέλαμε περισσότερες σκηνές που να δείχνουν το δέσιμο της 5μελούς αντροπαρέας του «Entourage». Και για όσους πάτε να το δείτε (θα περάσετε μία χαρά καλοκαιριάτικα) προς το φινάλε θα δείτε και οικεία πρόσωπα Ελληνοαμερικανών όπως την πανταχού παρούσα τηλεπαρουσιάστρια και τηλεπερσόνα Μαρία Μενούνος αλλά και τον κάπως αγνώριστο παλιό Ολυμπιονίκη των καταδύσεων Γκρεγκ Λουγκάνις στο ρόλο ενός γκέι γαμπρού!

Την ταινία που παίζεται και στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, διανέμει η εταιρεία Tanweer. Στις ΗΠΑ το «Εntourage» όπου παίζει και το αλλοτινό παιδί θαύμα Χάλει Τζόελ Όσμεντ της "Έκτης Αίσθησης", έχει φτάσει σε εισπράξεις τα 31 εκατομμύρια δολάρια σε 3 περίπου εβδομάδες προβολής.

Επιμέλεια - ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Η Μ. Μενούνος παρέστη στην επίσημη πρεμιέρα του φιλμ στο Regency Village Theatre στο Westwood της California. Η φωτ. είναι από το getty images.com.

Η Μ. Μενούνος παρέστη στην επίσημη πρεμι...

Η Μ. Μενούνος παρέστη στην επίσημη πρεμιέρα του φιλμ στο Regency Village Theatre στο Westwood της California. Η φωτ. είναι από το getty images.com.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture