Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 17 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα 17 Ιουνίου

Ζώδια

Δίδυμοι

Καλή και γόνιμη μέρα για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας, με τη θετική γωνία Σελήνης-Ποσειδώνα να φέρνει πιθανόν κάποια έσοδα που σας σώζουν, ενώ και άτομα εξουσίας στη δουλειά παίζουν έναν ρόλο θετικό, αν και μπορεί διακριτικό. Ωραίες αγορές. Αυτό που θέλει προσοχή είναι η κτητικότητα και η ζήλιες αργά το βράδυ.

Καρκίνος

Η Σελήνη διατρέχει το ζώδιό σας σήμερα και σχηματίζει αρμονική όψη με τον ονειρικό Ποσειδώνα, η οποία μαλακώνει τα συναισθήματα, προσφέρει ρομαντισμό, καλλιτεχνική έμπνευση και ψυχική ανάταση, ενώ τα γεγονότα ρέουν εύκολα και πετυχαίνετε όσα θέλετε. Αργά το βράδυ ωστόσο προσέξτε κάποιες ζήλιες ή εμμονές ή αίσθημα πικρίας κι αδικίας.

Λέων

Ευκαιρία για λίγη χαλάρωση σήμερα, με την θετική γωνία Σελήνης-Ποσειδώνα να δίνει την ευκαιρία για περισσότερο ύπνο, ησυχία και φυγή απ' τις εντάσεις. Προσφέρει επίσης ψυχική ανακούφιση κι ανάταση – καλή μέρα για διαλογισμό αλλά και για τέχνη. Ορισμένα θέματα ολοκληρώνονται. Αργά το βράδυ μόνο προσέξτε κάποιες εμμονές με το παρελθόν.

Παρθένος

Καλή μέρα για να συναντηθείτε με φίλους και γνωστούς, με την θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα να ομορφαίνει τα συναισθήματα, τόσο με φίλους, όσο και με τον σύντροφο. Η συνεργασία με τους άλλους ρέει εύκολα. Επίσης καλή μέρα για ενασχόληση με ομάδες και συλλόγους. Αργά το βράδυ όμως προσέξτε κάποιες ζήλιες.

Ζυγός

Η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα είναι ευεργετική για τα επαγγελματικά σας σήμερα, όπου δημιουργούνται γέφυρες, πιθανόν άτομα εξουσίας – κυρίως γυναίκες- να παίζουν καλό ρόλο, ενώ ενδέχεται να ολοκληρώνονται με επιτυχία και κάποια θέματα. Μόνο αργά το βράδυ μπορεί να βιώσετε μια ψυχολογική κάθαρση, με εμμονές στο παρελθόν ή πικρίες.

Σκορπιός

Η ωραία όψη Σελήνης-Ποσειδώνα σήμερα είναι ιδιαίτερα ρομαντική και σας επιτρέπει να ξεφύγετε απ' τη σκληρή καθημερινότητα, πιθανόν μέσα από διάβασμα, τέχνη, εκδρομές αλλά και μέσα απ' τη διασκέδαση. Όμορφα συναισθήματα στα ερωτικά και γενικά ψυχική ανακούφιση. Αργά το βράδυ ωστόσο προσέξτε ίντριγκες και περιπλοκές ή αρνητικά συναισθήματα με συγγενείς.

Τοξότης

Σήμερα η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα μαλακώνει τα συναισθήματα και προσφέρει γενικά αίσθημα ψυχολογικής ανακούφισης. Παράλληλα, βοηθά στην εύκολη εξέλιξη ζητημάτων που αφορούν οικονομικά και σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Βαθύτερη και ομορφότερη σύνδεση κι ερωτισμός με τον σύντροφό σας. Αργά το βράδυ ωστόσο προσέξτε την κτητικότητα ή και τις ζήλιες.

Αιγόκερως

Ευεργετική για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα, η οποία απαλύνει τα συναισθήματα, ενώ προσφέρει ρομαντισμό και καλλιτεχνική έμπνευση. Ιδανική μέρα να κάνετε όμορφες βόλτες με το ταίρι σας ή με καλούς φίλους. Αργά το βράδυ ωστόσο προσέξτε την χειραγώγηση, τις ζήλιες και κάποιες εμμονές.

Υδροχόος

Παραγωγική μέρα, με την θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα να προσφέρει γονιμότητα εργασιακή και οικονομική – καλυτέρευση στα έσοδα, έσοδα που σας σώζουν. Τα πράγματα στην καθημερινότητα κυλούν όμορφα και απολαμβάνετε τη δουλειά σας. Ενασχόληση με υγεία και διατροφή. Αργά το βράδυ ωστόσο δεν αποκλείεται να βιώσετε μια μίνι ψυχική κάθαρση.

Ιχθύες

Αυξάνει τον ρομαντισμό σήμερα η ωραία όψη Σελήνης-Ποσειδώνα, γι' αυτό είναι ιδανική μέρα για φλερτ αλλά και για ενασχόληση με την τέχνη και την πνευματικότητα. Αυξημένη έμπνευση και δημιουργικότητα. Μαλακώνει τον ψυχικό σας κόσμο και ανταλλάσσονται όμορφα συναισθήματα στα ερωτικά. Αργά το βράδυ προσέξτε κάποιες αρνητικότητες, κυρίως με φίλους.

Κριός

Ανακουφίζει την ψυχολογία σας σήμερα η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα, η οποία μαλακώνει το κλίμα γενικά αλλά και μέσα στην οικογένεια. Έμφαση δίνει η Σελήνη σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα, όπου εύκολα τακτοποιούνται ή και ολοκληρώνονται διάφορα ζητήματα. Εστίαση στο παρελθόν. Αργά το βράδυ μόνο προσέξτε κάποιες εμμονές ή πικρίες ή μια βύθιση ψυχολογική.

Ταύρος

Επικοινωνιακή μέρα για το ζώδιό σας, ενώ η αρμονική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα δημιουργεί γέφυρες κατανόησης, τόσο με συγγενείς όσο και με φίλους ή γνωστούς. Πιθανές ωραίες και ρομαντικές βόλτες ή συζητήσεις. Επίσης είναι μέρα σεμιναρίων, μαθημάτων, πληροφόρησης, διαβάσματος, γραψίματος. Το βράδυ μόνο προσέξτε κάποιες ίντριγκες με συγγενείς ή συμμαθητές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being