Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σαμαράς: Έρχεται αναγκαστικό Μνημόνιο

Σαμαράς: Έρχεται αναγκαστικό Μνημόνιο

Η χώρα απειλείται με επιστροφή στη δραχμή

Με επιστροφή στη δραχμή απειλείται σήμερα η χώρα, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, στη διάρκεια κομματικής εκδήλωσης στην Καστοριά, και κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «κορόιδεψαν» τον κόσμο, τον «εξαπάτησαν» και «οδήγησαν τη χώρα στη διεθνή απομόνωση».

«Όποιος έχει μέσα του τη θεωρία της δραχμής δεν θα περάσει, γιατί η συντριπτική πλειοψηφία του λαού δεν θέλει έξοδο από το ευρώ», είπε ο κ. Σαμαράς, επισημαίνοντας πως κάποιοι λένε ότι από την αρχή ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να οδηγήσει σε έξοδο από το ευρώ. Οι εκλογές δεν δίνουν διέξοδο, γιατί δεν τις αντέχει η χώρα, αλλά η ΝΔ δεν τις φοβάται, τόνισε και αναρωτήθηκε: «Τι θα συζητήσουν από τους πολίτες, να αυτοκτονήσουν μαζί τους;».

Ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την εκτίμηση ότι έρχεται ένα αναγκαστικό νέο Μνημόνιο, ένα τρίτο πρόγραμμα λιτότητας, που θα είναι «φοροκαταιγίδα». Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει προκαλέσει «ασφυξία» στην αγορά και με την «τάχα υπερήφανη» διαπραγμάτευση ο «λογαριασμός του Τσίπρα» για τον ελληνικό λαό είναι 800 εκατομμύρια ευρώ τον μήνα.

Διαβάστε επίσης:

Πάμε σε ρήξη; Έφυγε από τις διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες η ελληνική αντιπροσωπεία - Τι δήλωσε ο Δραγασάκης

Έκτακτη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ζητά ο Στ. Θεοδωράκης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις