Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 11 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα 11 Ιουνίου

Ζώδια

Δίδυμοι

Μια μέρα με έμφαση στη φιλία και τη δικτύωση, ενώ η θετική όψη Σελήνης-Δία φέρνει ευχάριστες συναντήσεις ή τηλέφωνα και μηνύματα. Κάτι ανοίγει για το μέλλον. Ίσως λέγονται ωραία πράγματα. Ωστόσο προσέξτε και τους ανταγωνισμούς ή τις ίντριγκες, όπως επίσης και κάποιες άστατες συμπεριφορές. Πιθανή αλλαγή σχεδίων. Ενασχόληση με ό,τι εναλλακτικό.

Καρκίνος

Θετική για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας σήμερα η τυχερή όψη Σελήνης-Δία, φέρνει κάποιες καλές εξελίξεις. Ωστόσο θα είναι μια νευρική μέρα, με πιθανά απρόοπτα, ενώ το πρωί θα πρέπει να προσέξετε τις πικρίες και κάποιους ανταγωνισμούς ή αρνητικά συναισθήματα με άτομα εξουσίας, με τον σύντροφο ή με συνεργάτες.

Λέων

Τυχερή μέρα, με το θετικό τρίγωνο Σελήνης-Δία να ανοίγει τη διάθεση και να φέρνει κάποιες καλές εξελίξεις κι επιτυχίες, τόσο σε προσωπικούς στόχους, όσο και σε σπουδές, επαφές με το εξωτερικό, νομικές υποθέσεις ή σε κάποια ανοίγματα που θέλετε να κάνετε. Αύξηση δημοφιλίας. Το πρωί προσέξτε τις ίντριγκες στο χώρο δουλειάς.

Παρθένος

Και καλές και δύσκολες επιρροές σήμερα, εστιάζουν κυρίως σε οικονομικά ζητήματα. Το πρωί μπορεί να υπάρξουν ανταγωνισμοί γύρω από οικονομικά ή στα ερωτικά ή με τα παιδιά. Ωστόσο η θετική όψη Σελήνης-Δία φέρνει και μια ενίσχυση ή χορηγίες και διευκολύνσεις. Πιθανό αίσιο κλείσιμο κάποιου κύκλου ή θέματος. Μέρα συνειδητοποιήσεων.

Ζυγός

Έμφαση στις σχέσεις, τις συνεργασίες και την κοινωνική σας ζωή σήμερα δίνει η Σελήνη, ενώ η θετική της όψη με τον Δία φέρνει κάποιες καλές εξελίξεις εκεί και βοηθά τη δικτύωση. Το πρωί βέβαια χρειάζεται προσοχή σε αρνητικά συναισθήματα και πικρίες. Δεν λείπουν τα απρόοπτα, με τη σύνοδο Σελήνης-Ουρανού να προκαλεί και νευρική ένταση.

Σκορπιός

Τυχερή μέρα για τα επαγγελματικά σας σήμερα, με την ευνοϊκή όψη Σελήνης-Δία να φέρνει ανοίγματα, επιτυχίες και καλές εξελίξεις. Ωστόσο το πρωί δεν λείπουν τα επικοινωνιακά προβλήματα, ίσως και κάποια δυσάρεστα λόγια. Επίσης προσέξτε τα απρόοπτα στο χώρο δουλειάς. Ενδέχεται να αλλάξει το πρόγραμμά σας. Δείτε αλλιώς και θέματα υγείας/διατροφής.

Τοξότης

Έχει τυχερές επιρροές η μέρα σήμερα, με τη θετική όψη Σελήνης-Δία να φέρνει ευχάριστες εξελίξεις σε ερωτικά, σε σχέση με τα παιδιά ή σε σπουδές, νομικές υποθέσεις, ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό. Το πρωί προσέξτε κάποιες εμμονές, κυρίως σε οικονομικά κι ερωτικά. Δεν λείπουν οι άστατες συμπεριφορές. Αυξημένη δημιουργικότητα και ζωτικότητα.

Αιγόκερως

Σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, όπου μπορεί να υπάρξουν θετικές εξελίξεις, με την τυχερή όψη Σελήνης-Δία, η οποία ευνοεί και οικονομικά ζητήματα. Το πρωί όμως προσέξτε τις εμμονές και την τάση σας να θέλετε τον έλεγχο. Θα είναι και νευρική μέρα, με πιθανά απρόοπτα. Εστίαση στο παρελθόν, συνειδητοποιήσεις.

Υδροχόος

Πολλές μετακινήσεις κι επαφές, μηνύματα και ιδέες σήμερα, σε μια μέρα αρκετά επικοινωνιακή αλλά και με νευρική ένταση. Η θετική όψη Σελήνης-Δία φέρνει ευχάριστες συναντήσεις και ειδήσεις, ή καλές εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες, συμφωνίες. Δεν λείπουν τα απρόοπτα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Απρόσμενες συμπεριφορές από αδέρφια, συγγενείς, συμμαθητές.

Ιχθύες

Οικονομικά ζητήματα κυρίως απασχολούν σήμερα το ζώδιό σας, ενώ η τυχερή όψη Σελήνης-Δία αυξάνει τα έσοδα και φέρνει θετικές εξελίξεις στη δουλειά. Δεν λείπουν όμως και τα έκτακτα έξοδα, με τη σύνοδο Σελήνης-Ουρανού να προκαλεί γενική αστάθεια, και συναισθηματική. Το πρωί δεν αποκλείεται να γίνουν ξεκαθαρίσματα με φίλους και γνωστούς.

Κριός

Η Σελήνη απ' το ζώδιό σας σε θετική όψη με τον Δία φέρνει κάποιες καλές εξελίξεις σήμερα, κυρίως σε ερωτικά, δημιουργικά project και σε σχέση με τα παιδιά, ενώ ανεβάζει τη διάθεση. Βέβαια το πρωί δεν λείπουν κάποιοι ανταγωνισμοί, κυρίως με άτομα εξουσίας. Επίσης σήμερα προσέξτε τη νευρική ένταση, τα απρόοπτα και την αντιδραστικότητά σας.

Ταύρος

Η διέλευση της Σελήνης σήμερα απ' τον τελευταίο σας οίκο ωθεί σε κλείσιμο κύκλων και θεμάτων, γι' αυτό μπορεί να νιώσετε μια απελευθέρωση. Δεν λείπουν ωστόσο κάποιες εμμονές με το παρελθόν – προσέξτε τις πικρίες. Πιθανή δυσκολία στον ύπνο λόγω νευρικότητας. Η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού φέρνει συνειδητοποιήσεις γύρω από παλιά θέματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being