Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 22 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα 22 Μαΐου

Ζώδια

Δίδυμοι

Δύσκολη για τα οικονομικά και το αίσθημα ασφάλειάς σας η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό μην απορείτε αν αυτές τις μέρες βιώνετε οικονομικά αδιέξοδα αλλά και αίσθημα ανασφάλειας. Δοκιμάζει την αυτοεκτίμησή σας η επιρροή αυτή, κάτι που επιδρά κάπως αυτοκαταστροφικά στις σχέσεις σας. Σεξουαλικές εμμονές. Κρίση αξιών.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη απ' το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει καθάρσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Δεν λείπει η καχυποψία, ενώ μπορεί να ανταλλάσσονται βαριά ή σκοτεινά συναισθήματα. Προσέξτε τη μνησικακία, την εκδικητικότητα αλλά και τον συναισθηματικό βαμπιρισμό. Προκαλεί επίσης μαύρη τρύπα οικονομική.

Λέων

Τελειώματα σε σχέσεις και συνεργασίες φέρνει αυτές τις μέρες η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία κάνει ένα ξεκαθάρισμα. Δεν λείπουν οι ίντριγκες στο χώρο δουλειάς, ενώ αυξάνουν τα παρασκήνια. Πιθανόν να λειτουργείτε κάπως ψυχαναγκαστικά και αυτοκαταστροφικά, τόσο στις σχέσεις, όσο και με την υγεία και διατροφή σας.

Παρθένος

Σήμερα κορυφώνεται μια όψη που προκαλεί καθάρσεις στις σχέσεις, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, η οποία φέρνει στην επιφάνεια διάφορα κρυμμένα θέματα σε φιλίες αλλά και στα ερωτικά. Προσέξτε τις εκδικητικές συμπεριφορές, ακόμα και μέσα σε συλλόγους ή ομάδες. Άτομα με τα οποία δεν υπάρχει σχέση ουσίας, φεύγουν απ' τη ζωή σας.

Ζυγός

Εμμονές με τις σχέσεις προκαλεί αυτές τις μέρες η δύσκολη αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που φέρνει επίσης καθάρσεις, τόσο σε προσωπικές σχέσεις, όσο και σε οικογενειακές κι επαγγελματικές. Κάποια άτομα ίσως είναι μοιραίο να φύγουν απ' τη ζωή σας. Λογικό να υπάρχουν οικονομικά αδιέξοδα. Η αυτοεκτίμησή σας χάνεται προσωρινά.

Σκορπιός

Οι καθάρσεις αρέσουν στο ζώδιό σας γιατί γνωρίζετε ότι κάθε τέλος φέρνει ανανέωση, όμως μπορεί αυτές οι καθάρσεις τώρα με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα να μην γίνονται αναίμακτα. Κορυφώνεται σήμερα τούτη η επιρροή, η οποία είναι πιθανό αυτές τις μέρες να βγάζει απ' τη ζωή σας συγγενείς, συμμαθητές, γνωστούς. Εμμονές στις σχέσεις, πικρά λόγια.

Τοξότης

Ίντριγκες και ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις προκαλεί αυτές τις μέρες η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ κάποια άτομα μπορεί να εκδηλώνουν έναν πιο σκοτεινό εαυτό. Οι καθάρσεις γίνονται κυρίως λόγω των διαφορετικών αξιών που έχετε με τους άλλους. Μια όψη που προκαλεί πρόσκαιρο οικονομικό τέλμα. Ερωτικές και οικονομικές εμμονές.

Αιγόκερως

Άμεσα επηρεάζει τις σχέσεις σας αλλά και την αυτοεκτίμησή σας η δύσκολη αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες προκαλεί ξεκαθαρίσματα με τον σύντροφο, με συνεργάτες ή καλούς φίλους. Κάποια άτομα ίσως φεύγουν απ' τη ζωή σας με δραματικό τρόπο. Προσοχή σε εμμονές, ακόμα και για τα οικονομικά.

Υδροχόος

Είναι πολύ πιθανό να τελειώνουν κάποιες συνεργασίες αυτές τις μέρες με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που κλείνει κεφάλαια σε προσωπικές κι επαγγελματικές σχέσεις, καθώς υπάρχει διαφορά αξιών. Δεν λείπουν τα παρασκήνια. Κάποιες αυτοκαταστροφικές τάσεις και βλαβερές συνήθειες μπορεί να επηρεάζουν αρνητικά την υγεία σας.

Ιχθύες

Γίνονται ξεκαθαρίσματα σε ερωτικές και φιλικές σχέσεις αυτές τις μέρες με την δύσκολη αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία απομακρύνει απ' τη ζωή σας ανθρώπους με τους οποίους δεν υπήρχε σχέση ουσίας και κοινών στόχων. Ίντριγκες μέσα σε παρέες, ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Ξεκαθαρίσματα ή εμμονές και με τα παιδιά.

Κριός

Η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, προκαλεί αυτές τις μέρες καθάρσεις στις σχέσεις, τόσο τις αισθηματικές, όσο και τις οικογενειακές κι επαγγελματικές. Απωθημένα κι ανασφάλειες ενδέχεται να βγαίνουν στην επιφάνεια, ίσως να εκδηλώνονται και κακίες. Κρίση αξιών κι αυτοεκτίμησης, έλλειψη εμπιστοσύνης προς ορισμένα άτομα. Πρόσκαιρο οικονομικό αδιέξοδο επίσης.

Ταύρος

Μια δύσκολη για τις σχέσεις όψη, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα προκαλεί κρίσεις αυτές τις μέρες, ειδικά μάλιστα σε σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Μπορεί να λέγονται πικρά ή κακά κι εκδικητικά λόγια. Πιθανόν να μπλοκάρεται η επικοινωνία στις σχέσεις, αλλά γίνονται βαθύτερες διεργασίες, ενεργοποιήσεις και καθάρσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being