Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Άβα Γαλανοπούλου «έσπασε» για πρώτη φορά τη σιωπή της: «Δεν ήθελα να ζω»

Η Άβα Γαλανοπούλου «έσπασε» για πρώτη φο...

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Η Άβα Γαλανοπούλου βρέθηκε στο πλατό της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Αντ1 και μίλησε στονΓιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά για πρώτη φορά σχετικά με την αποχή της –επί δύο χρόνια- από το χώρο της υποκριτικής, την απάτη που βίωσε από τον πρώην σύντροφό της και τη νευρική ανορεξία.

Η γνωστή ηθοποιός, με δάκρια στα μάτια εξομολογήθηκε ότι έδωσε όλα τα χρήματα που είχε αποταμιεύσει από 18 ετών στον πρώην σύντροφό της, ο οποίος είναι λογιστής. «Του έδωσα τα λεφτά μου κι όταν του ζήτησα αποδείξεις, ξεκίνησε να μου λέει παραμύθια. Θα μου επιτρέψετε τη φράση την πολύ λαϊκή, να «κόβει λάσπη». Μπήκα στα νοσοκομεία πολλές φορές. Κατόπιν γράφτηκε κάτι για νευρική ανορεξία. Μα αυτό προήλθε από όλο αυτό που ζούσα», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι πιστεύει στην αλήθεια και τη δικαιοσύνη.

«Ήταν ένας άνθρωπος που εμπιστεύτηκα. Εκεί ήταν η προδοσία για μένα. Τον ερωτεύτηκα βέβαια», σημείωσε στη συνέχεια με τρεμάμενη φωνή και κατέληξε: «Αποφάσισα να ζήσω. Είναι μεγάλη αμαρτία αυτό που θα πω, αλλά δεν ήθελα να ζω. Μου έδωσε πολλή αγάπη η οικογένεια. Η αγάπη με ξαναέβγαλε στη ζωή.

Η Άβα ήμουν και πριν. Δεν έχω αλλάξει. (…) Δεν μετανιώνω για κάποια χρήματα που ξόδεψα κι εγώ για την κοινή ζωή που είχαμε. Εγώ τα υπόλοιπα χρήματά μου θέλω πίσω. Είναι κόλαση η καθημερινότητά μου. Είναι τρομερό».

Όπως αποκάλυψε, ακόμα, κι εκείνος με τη σειρά του της έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση χθες.

Στο τέλος, η Άβα Γαλανοπούλου ευχαρίστησε τους ανθρώπους που ήταν δίπλα της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight