Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα:Τελευταία εβδομάδα παραστάσεων για το Μπλακ (Άουτ) Κόμεντυ απο το Ρεφενέ

Πάτρα:Τελευταία εβδομάδα παραστάσεων για...

Στο Επίκεντρο+

Το Ε.Σ.Π. Ρεφενέ μας καλεί στο θέατρο Επίκεντρο+ να γιορτάσουμε τον ερχομό της  Άνοιξης μ’ ένα πλατύ χαμόγελο. Οι 4 τελευταίες παραστάσεις έρχονται να επιβεβαιώσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στις προσπάθειες της πατρινής ομάδας  που καλλιεργεί με συνέπεια -επί 16 χρόνια- το Ερασιτεχνικό Θέατρο.

ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ  ΣΧΟΛΙΩΝ (Θεατών)

Μια έξυπνη σάτιρα του καθωσπρεπισμού, της προσποιητής και υποκριτικής ζωής μας. Η «Μαύρη κωμωδία»  σκηνοθετήθηκε από τον Ν. Πραγιάννη και την Π. Γαλανοπούλου με τον ρυθμό και την ένταση που της αναλογεί,  με αποτέλεσμα τη σύνθεση μιας ρέουσας και καλοδουλεμένης παράστασης, εφάμιλλης πολλών επαγγελματικών.

(Χριστίνα Κόκκοτα/Φιλόλογος-Θεατρολόγος-Μέλος  της Πανελλήνιας Ένωσης Κριτικών Θεάτρου)

Η εν λόγω κωμωδία συνδυάζει γέλιο και λογική. Έχει κάτι από Πλαύτο, Τερέντιο, Ιταλική Commedia, Μολιέρο, χειρονομιακό θέατρο, παντομίμα και φάρσα.

(Τούλα Ηλιάδου-Μανιάκη/Καθηγήτρια γαλλικών, αρχαιολόγος, θεατρολόγος)

Ένα παιγνίδι καταστάσεων με πρωταγωνιστή το φως ,όπου η εναλλαγή φως- σκοτάδι, διευκολύνει παρερμηνείες γύρω από την συζυγική ζωή. Η παράσταση είναι ένα…σεμινάριο ανδρικής καπατσωσύνης που δεν πρέπει να χάσετε. Θα …μάθετε!!!

(Σταύρος Ιντζεγιάννης/Χρονογράφος-Συγγραφέας)

Ψάχνοντας τον αληθινό μας εαυτό θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του έργου. 
Τελικά τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται,  μάλλον θέλει να μας πει ο Σάφερ με τούτη την κωμωδία του. Και μάλλον κάπου έχει δίκιο.
Ένα μεγάλο μπράβο σε μία εξαιρετική δουλειά!

(Πέρσα Ζηκάκη/ Συγγραφέας)

Διαλέξατε ένα υπέροχο έργο και το ερμηνεύσατε ΑΨΟΓΑ!  Άρα η επιτυχία είναι διπλή, η επιλογή, η σκηνοθεσία και η ερμηνεία.  Α' (άλφα με τόνο) σ' όλα ... Μπράβο σας.

(Νίκος Παπαγεωργίου-Παραγωγός διαδικτυακού σταθμού/Σχόλιο στο fb)

Μπράβο στο Ρεφενέ. Και πάλι είδαμε μία αξιόλογη, έξυπνη και καλοδουλεμένη παράσταση. Όλοι οι συντελεστές, είσαστε υπέροχοι.                                                                       (Βικτωρία Αγγελοπούλου/ Συγγραφέας /Σχόλιο στο fb)

Γνήσια καθαρή, απόλαυση. Παράσταση κωμική, ευφυής και με βαθειά νοήματα για τον σύγχρονο άνθρωπο. Δύσκολη υπόθεση για τους ηθοποιούς που παρίσταναν ότι κινούνται μέσα στο σκοτάδι καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου. Και το έκαναν με τρόπο ξεκαρδιστικό. Οι πολλές και ταυτόχρονες εξελίξεις επί σκηνής δημιούργισαν ένα ασύγκριτο ντελίριο που έκανε τους θεατές να γυρίζουν το κεφάλι τους δεξιά κι αριστερά στην προσπάθεια τους ν’ακολουθήσουν την τρέλα καθενός από τους ήρωες.                                                                                                                                            (Ευτυχία Μεσίσκλη/ Δημοσιογράφος- συντάκτρια πολιτιστικού ρεπορτάζ)

Μια ΚΑΤΑΛΕΥΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ άφθονου γέλιου, καταστάσεων,  παρεξηγήσεων και Ανατροπών (σε αντίθεση με τον τίτλο της) το «Μπλακ άουτ κόμεντι»! Πραγματικά περάσαμε πολύ όμορφα και γελάσαμε (σε κάποιες στιγμές ακουστήκαμε και λίγο περισσότερο).

(Γεωργία Κοσμά/ Δημοσιογράφος/Σχόλιο σε ιστοσελίδα)

ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΜΕΧΡΙ & τις 3 ΜΑΪΟΥ Ημέρες: Πε, Πα, Σα, Κυ ώρα 21:15

Κρατήσεις στο 6955-514155 (καθημερινά 10:00-14:00 & 18:00-21:00)

Προπώληση στο ταμείο του θεάτρου (18:00-21:00  τις μέρες των παραστάσεων

Τηλ: 2610-461050)  Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ (8 για φοιτητές και άνεργους)

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  Δημοσθένης Χριστόπουλος

Στο παρακάτω βίντεο 
(με το επίκαιρο μήνυμα του J. Lennon
και την χορωδία της Unicef)
θα δείτε ένα αφιέρωμα
στην προσπάθεια ολόκληρης της ομάδας
για το ανέβασμα του έργου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture