Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Πάτρα: Οι πολίτες ενημερώθηκαν για τον σακχαρώδη διαβήτη

Πάτρα: Οι πολίτες ενημερώθηκαν για τον σ...

Επιτυχείς οι εκδηλώσεις του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ

Στις 24 Μαρτίου 2015 η πόλη της Πάτρας είχε μία ακόμη ευκαιρία να  ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για τον Σακχαρώδη Διαβήτη.

Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων για το Σακχαρώδη Διαβήτη που γίνονται σε όλη την Ελλάδα με τη στήριξη  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ.) και  με τους  κατά τόπους Συλλόγους  και εδώ στην Πάτρα με το Σωματείο Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «Ζωή Γλυκιά» το πρωί της 24ης Μαρτίου από τις 10:00 έως και τις 14:00 στην πλατεία Γεωργίαυ Α΄,υπήρχε ένα μεγάλο περίπτερο ενημέρωσης και μετρήσεων σακχάρου σε όλους τους πολίτες.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας Από τις 17:00 έως τις 20:00 στο συνεδριακό χώρο της Αγοράς Αργύρη ,στην Πάτρα (Αγ.Ανδρέου 12) ,πραγματοποιήθηκε  και η εναρκτήρια Ημερίδα του εκπαιδευτικού προγράμματος «Εκπαιδευτικά μαθήματα για το Σακχαρώδη Διαβήτη» με θέμα «Τι είναι ο Σακχαρώδης Διαβήτης» όπου γιατροί της πόλης μας ,ο κ Τσεκούρας Αθανάσιος –Ενδοκρινολόγος –Διαβητολόγος , η κα Γκίοκα Μαρία ,παθολόγος με εξειδίκευση στον Διαβήτη και η κα Χριστοπούλου Σπυριδούλα ,Διαιτολόγος-Διατροφολόγος ανέλυσαν το Διαβήτη και απάντησαν στις ερωτήσεις όσων παρακολούθησαν.

Ο απολογισμός της εκδήλωσης ??? Πολλοί πολίτες της Πάτρας ενημερώθηκαν εκτενέστερα για το Διαβήτη και θα πρέπει να αναφέρουμε ότι έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για τα εκπαιδευτικά σεμινάριο δηλώνοντας συμμετοχή και το πιο σημαντικό όχι μόνο άτομα με Διαβήτη. Η ανάγκη για μάθηση σε ένα θέμα υγείας που έχει ραγδαία εξέλιξη είναι σημαντική και γιαυτό και η Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ  αλλά και ο  Σύλλογος μας η «ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ» , θα συνεχίσουν αυτές τις δράσεις κατανοώντας το πόσο σημαντική είναι η εκπαίδευση για έναν διαβητικό από προσωπικές εμπειρίες των μελών της .’Άλλωστε : «Η παροχή εκπαίδευσης για τη σωστή θεραπευτική αντιμετώπιση και πρόληψη των επιπλοκών των Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη  είναι το μέλημα όλων των συλλόγων όπως και ενημέρωση & ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να  απευθύνεστε στα τηλ. του συλλόγου κάθε Τετάρτη 17:00 -19:00  αλλά και με την πρόεδρο του Συλλόγου κα Γούλα Βασιλική 6983819053

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being